Konu: Alkan Suleimanov - Hatalı Emote, RK İhlali.  (Okunma sayısı 243 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.04.2021 21:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alkan_Suleimanov @Manace

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran görüntüsündeki Pellegrini üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Screenshot

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK Kural İhlali.
Hatalı Emote.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, saat dört civarı Alkan karakteri ile bir çatışmaya girdik, yaralıya düştüm. Ardından yaklaşık on dört- on beş dakika sonra tekrar silah aracılığıyla yaralıya düşürüldüm. Sekiz saat beklemesi gerekiyordu, tekrar düşürmesinin bir ihlal olduğunu düşünüyorum.
Diğer bir konu ise /do'dan CK izni için baskı yapması. Karakterimi karnından vurdu, yaralı rolümü yapıyorken, kan kaybettiğim için bana /do'dan CK izni sordu, olumsuz bir yanıt verdim. Kan kaybettiğim için bunu sorguladı. Olumsuz yanıt vermeye devam ettim, ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi bir kaç saniye sonra tekrar sordu. Üstelik o sormadan önce diğer bir birlik üyesine olumsuz yanıt vermiştim. Rol esnasında /do'dan CK izni spamlamak rolümü baltalamasına sebep oldu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Herkes kaybediyor dememin sebebi oradaki herkesin vurulmuş olması ve kan kaybediyor durumda olması. Beni iki defa vurarak CK iznimi elinize almıyorsunuz ve /do'dan bunu spamlama hakkına sahip olmuyorsunuz.

#1 - 16.04.2021 21:23
Ekran görüntülerini bırakacağım. Bu mesajı da düzenleyeceğim.

#2 - 16.04.2021 21:29
Merhaba. Görüntüleri buraya bırakıyorum.

Seni zaten vuran benim. Kaçıran da benim. Uyaran da benim ama nafile. Ne role uyuyorsun, ne de mantık çerçevesi içerisinde karakterini ilerletiyorsun. Ayrıca anlattıklarından da hiçbir şey anlamıyorum. Seni kaçırıp hood bölgesine sokuyorum, belki rol yaparsın, düzgünce konuşursun diye. Hiçbir şey değişmiyor. Ne bir korku rolü, ne de düzgün bir rol. Kısacası hiçbir şey. Ben de seni vuruyorum. Brandon Scarpa @viekens , Haik Kalashnikov @BatuhanC 'de olayı gören arkadaşlardan. Bir de Jordan Burnett @akaLauren var. Ekleyecekleri vardır elbet, bunun için etiketliyorum.

Ekran görüntülerinde her şey açık ve net, anlayabilene tabii. Gereksiz rol yaptığın için koydum.

#3 - 16.04.2021 21:30
Aklımdayken birkaç şey daha söyleyeceğim. Amacım ne senin rolünü baltalamak, ne de oyundan, ne de sunucudan soğutmak. Kötü bir amacım yoktu. Şikayet yetkilisini bekleyebiliriz.

#4 - 16.04.2021 21:35
Tekrar tekrar ileti attığım için üzgünüm, sonradan fark ettim. Son eklediğin ekran görüntüsünde /do üzerinden seni uyarıyorum. Yine de dinlemiyorsun. Herkes kaybediyorsa neden bu tür rollere giriştiniz?

#5 - 16.04.2021 22:43
Dostum, sunucuda yeni değilsin. CK politikasını bilmen gerekiyor. CK izni vermeden ne tür role girişirseniz girişin CK izni vermeden CK olamam. Savaş rollerinde yeni değilsin, bunu bilmemezlikten gelmen beni çok şaşırtıyor. Yaptığım rolden dolayı zaten Fear-RP kapsamında ceza aldım. Lakin yanıtlarında rol bilgimi sorgulaman ne yazık ki açtığım şikayete savunma niteliği taşımıyor. Orada rolsel olarak ateş edebilirsin, bunu emote dahilinde yapman çok basit. Ya da karakterimi cezalandırmak için onu dövebilirsin, karakterim yaralı haliyle sana karşılık veremez. Daha fazla tarafımca yorum gelmeyecektir. Dediğim gibi sistemsel düşürdüğün için şikayet açtım ve bu yasak.

#6 - 16.04.2021 23:27
Dostane yaklaşımın için teşekkürler Cross. Ek bir açıklama ben de yapmayacağım. Şikayet yetkilisini beklemek daha doğru olacaktır.

#7 - 17.04.2021 01:17
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Böyle büyük bir topluluğun içerisinde /do üzerinden emote savaşına girmeniz hiç hoş gözükmüyor. İki tarafı da hatalı emote kullanımından dolayı uyarıyorum. Emotenizi bir kere yazın, daha sonrasında cevap gelmiyorsa sürekli olarak spam atmanıza gerek yok. /pm üzerinden dostane bir yaklaşım yaparak söyleyebilirsiniz. Role uymuyorsa gerekli kanıtları alıp şikayet oluşturabilirsiniz.

15 dakika içerisinde bir karakteri tekrar vurduğunuz için Yaralı Kural ihlali sebebiyle ceza alacaksınız.