Konu: Hardy Sebastian-Yetersiz rol bilgisi.  (Okunma sayısı 101 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#0 - 30.03.2021 17:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hardy Sebastian @UnknowNNN
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Marcus Caesar

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Retarted RP, NON RP, Fear RP, CJ, Yetersiz rol bilgisi. Ortak nezaket.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyle sözlü ve fiziksel kavgaya girdik. Fiziksel kavganın sonucunda dayak yiyeceğimi anladığım an motora binip kaçmaya çalıştım ve beni araçtan attı, sonucunda dayak yedim. O sırada sokaktan tanımış olduğum karakterler geldi ve bana yardım etti. Bu arkadaş gittikten bir süre sonra yine geldi ve yine saldırmaya başladı bize. Marcus karakteri uzi çekti, ateş etti ve bunu umursamadan arkadaşımız yumruk atmaya devam etti. Zaten videolarda her şey oldukça net. Sonra PM'den uyarmak istediğimde, araçla kaçtığımda refuse rp yaptığımı söyleyip, kurallardan gayet emin olduğunu bildirdi. Bilmiyorum, kişi belli ki hiç kural falan okumamış, sağdan soldan duyduğu kavramlarla insanların rol zevkini yerle bir ediyor. PM konuşmalarımızı görebilirsiniz zaten. Sonrasında Forumda çözmek istemediğimi, anlaşmak istediğimi söyledim. Bana PM'den fazlasıyla bozuk üslupla bir şeyler söyledi. Bilmiyorum, kişi zaten bekleyen bir şikayetinin olduğunu ve bunun da sonuçlanmadığı için rahat olduğunu da söyledi. Oyunu troll için oynadığı bariz. İyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişileri uyardım.

#1 - 30.03.2021 17:54
Merhabalar,
şikayet incelendi, Hardy karakteri ceza alacak.

İyi forumlar.