Merdivenlere çıkıp çıkıp düştün, öyle uyardım. Merdivenlerin başına geçtim, sana baktım. Uzattığın için de izin vermiyorum dedim. Yani orda direttiğin belli. Binco'da AFK mısın, ne yapıyorsun pek ilgilendirmiyor. Zaten AFK gözüksen belirtirdi OOC'den, aksesuar ayarlıyorsun sandık. Beş dakikaya falan da çıktın. Yazdığımız 5 cümle /b'den konuşma var, klavyeyi yumrukladı diyorsun. Rol dahil ona bile cevap vermedin. Anca ileri doğru yürüyüp durdun. Agresif role giriyorsun, işine gelmeyince de illegal yasağım var diyorsun. Böyle bir role girdikten sonra dokunulmazlığın falan kalmıyor senin. Brawl diyorsun bir kere bile sistemsel vurmadım, loglara bakılabilir. Saniyesine kadar ne olduğu yazıyor. İki kere şans faktörü kullanıp rol yaptım, /dene sonrası başarılı geldi. Ona da uymadın. Kaçtın, gittin. Yardım ettim deyip iki SS atıyorsun. Bu ne kadar umrumda? Taraflar ve dengeler çok değişiyor. Öyle gelip düzgün bir uyarıya karşılık böyle bir agresif cevap verirsen sonuçlarına katlanırsın. Kim olursa olsun. Çok yardım ettiysen doğru düzgün konuşmasını da bileceksin. Daha dünkü birlik değil burası. Fear RP kuralına sen orda uyacaksın. Bir yardımın var diye her istediğini gel yap o zaman. Bu şekilde mi düşüneceğiz? Çok yanlış düşünüp yanlış hareket ediyorsun. Fear RP yapmadın, Sürekli Role Play kuralına da uymayıp kaçtın, illegal yasağın olduğu halde agresif rol sergiledin. İzin istetip iki cümle konuştuk diye de takmışsın bir "Klavye kırar gibi." deyip duruyorsun. Çünkü kendini ordan kurtarmaya çalışıyorsun. Samimi bir şekilde uyardık, uymadığın içinde şikayet açıldı zaten. Şikayet açma meraklısı değilim yoksa. Diyebileceğim başka bir şey yok. Kararı yetkililere bırakıyorum.
İyi forumlar, iyi roller dilerim.

Öncelikle selamlar, iyi forumlar.
Birinci SS'de bisikletle merdivene tırmanmıyorum sadece yaklaşıp duruyorum.
Birinci SS'den sonra Binco'a giriyorum ve bir işim olduğu için AFK atıyorum işim bittikten sonra Binco'dan dışarı çıktığım zaman biran da brawl rolüne girmelik bir emote geliyor ve ben de arkadaşa belirtiyorum. Sonrasında zaten OOC izin alıyor ben de izin veriyorum ama arkadaş PM yerine /b'den klavyeye yumruk atıp yazmayı tercih ediyor, neyse. Sonrasında role uymak istiyorum falan ama bir yandan /b bölüp yazdıklarına mı bakayım? Yoksa rolü mü izleyeyim? Derken ikisini aynı anda yaptım, role devam ettim. Diğer bir konu Fear RP'ye gelirsek... Daha önceden Buffalo MC'ye bir rolde yardım etmiştim. Bundan dolayı Fear RP yapma gereksinimi duymadım.
Gerekli SS'ler; https://hizliresim.com/MRXhIy https://hizliresim.com/njJcg3