Konu: Fear-RP (Mermiye kafa atan arkadaşlar)  (Okunma sayısı 419 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.03.2021 00:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A Auliffe Cavan @Farkitto Diarmuid Cavan @TemenoThyrea Tiernan Moore @Alfdemar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A Gilberto Gerry @wermidonn

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A Sslerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear-RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A Eve silahla baskın attığımızda içeride 4 kişilerdi, elimde UZI markalı silah vardı kişilere doğrulttuğumda aniden saldırma emotesi verip döverek baydılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A https://hizliresim.com/osIFue https://hizliresim.com/q0r6wr

Ek açıklamalar(varsa): N/A Bu gerçek hayatta yapılan bir şey olsaydı eğer, silah tutan kişi 1-2 mermi atsaydı o anda vurduğu kişi ölür kalırdı bariz Fear-RP oluyor kişilerin cezalandırılmasını istiyorum. Mermiye kafa atmakta ayrı cesaret tabii..  :uzi:

#1 - 22.03.2021 01:11
Merhabalar, hemen savunmamı gerçekleştiriyorum. Öncelikle Gilberto Gerry ve Brandon Frasheri adlı karakterler benim ve ekibim ile herhangi bir şekilde bir bağlantısı olmamasına rağmen bir anda girdiler. Biz evin içerisinde 4 kişiydik. Şikayeti açan kişi etiketlemese bile diğer karakter Elisse_Hale idi.

Kanıt1:

Spoiler: GösterGizle

Öncelikle evin bulunduğu yer illegal birliğimizin hood alanı. Aktif olarak rol döndürdüğümüz ve diğer birlikler ile rol yaparak, diplomasimizi şekillendirdiğimiz yer. Belfast Irish MOB ( https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=102906.0 ) adlı konumuzdan da buna bakabilirsiniz.

Kanıt2:

Hood alanı içerisinde aktif olarak kendi aramızda da rol döndürmekteyiz. İçeri de yeni gelen ekip arkadaşımız ile rol yaparken bir anda kendileri sadece tek bir uzi ile içeriye dalarak (Brandon_Frasheri adlı karakterde vardı sadece.) bizi rehin almaya çalıştı. Ben birlik lideri olarak ve gelişme göstermeye çalıştığımız bir birlik olduğumuz için ayrıca bulunduğumuz ev de birliğimizin ana mekanı olarak belirlediğimiz yer olduğu için (İçeride uyuşturucu ve silah bulunmakta.) bir kişinin yaralanmasını göze alarak itibarımızı korumak amaçlı adamları alaşağı etmek istedik.

Arkadaşlar tek bir uzi sadece iki kişi evimizi basarak tam olarak dibimizde, mesafe yok denecek kadar az bir mesafede silahı birimize doğrultarak bizi rehin almaya çalıştı. Saldırmadan önce kişilerin kas gücünü bizzat kontrol etmek amaçlı RP'de de inceledim.

Kanıt3:

Kas güçlerinin bizden kat ve kat düşük olduğunu görünce (Karakterimin kas gücü ve arkadaşlarımın kas gücüne kıyaslayarak) karşı hamlede bulunmak istedim. Brandon_Frasheri adlı karakteri darp ederek al aşağı etmemize nazaran kendisi role kesinlikle uymadı. Gilberto_Gerry adlı karakter ise hızlı bir şekilde evden çıkarak evin dışına doğru kaçtı. Brandon_Frasheri adlı karakteri evin içerisinde sıkıştırıp etkisiz hale getirmemize rağmen kendisi role uymamaya devam etti. Kendisi konusunda bu yüzdende şikayetçiyiz.

Kanıt4:

Kişiye PM üzerinden açacağı şikayet konusunda savunmamı yapacağımı söyledikten sonra beklemeye başladım. Kendisinin açtığı ve mentionlanmış olduğum konu başlığından da ortak nezaket kuralını ihlal ettiğini belirtmek isterim.

Kanıt5:

Arkadaşlar aynı zamanda legal bir şirket üzerinde rol yapmaktalar. Arkadaşlar legal olarak siber güvenlik birliğinde rol yapmaktalar. Legal olarak çalıştıkları birlikte İllegal bir birliğin hooduna gelerek bizi rehin almaya çalışıyorlar. Legal olduklarının kanıtı.

Kanıt6:

Legal birlikle alakalı da kural:

Son olarak arkadaşlarla herhangi bir şekilde bir bağlantımızın olmadığını tekrardan belirtmek isterim. Kendilerinin bir birliğe sahip olduğunu forumdan profillerinden gördüm ancak birliğin varlığından dahi bu olaydan sonra haberim oldu. Kendilerini normal zamanda da hood olarak belirlediğimiz Palomino Creek içerisinde de asla görmedim. Düzenli olarak hood çevresinde gezinmekteyiz ve elimizden geldiğince kasabanın her yerinde rol yapmaktayız.

Ayrıca arkadaş nasıl bir simülasyonda bilmiyorum ama silahla vurduğu kişinin direkt olarak CK'landığını düşünüyor sanırım, yaralanmadan.

Diyeceklerim bu kadar, arkadaşlar geri savunma gerektirecek bir şey yazmadıkları sürece konu altına yorum atmayacağım. Yetkili kararını beklemedeyim.
« Son Düzenleme: 22.03.2021 01:32 Farkitto »

#2 - 23.03.2021 15:52
Kişilere karşın karşı şikayetçi olduğumuz için güncel"

#3 - 04.04.2021 14:56
Merhaba, incelendi.

Brandon karakteri Refuse RP ihlalinden dolayı ceza alacak.

Brandon'a karşı yumrukla saldıran şikayette adı geçenler Fear RP ihlalinden dolayı ceza alacak. Şikayet kapatılmıştır.

K&A