Konu: [21.03.2021] Lavinia Weinstein PG&Fear RP&GBİ&VCPD'ye karşı kural ihlali  (Okunma sayısı 130 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.03.2021 23:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lavinia Weinstein @azizcan4141

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alice Tremblay @Hammerlein

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.03.2021 23:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
VCPD'ye ait bürolarda VCPD üyelerine, bir başkasına saldırmak, illegal roller yapmak, küfürler etmek. (Bir büronun içinde VCPD üyelerinin sizden çok daha üstün konumda olduğunu unutmayın.)

7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.

3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Fear RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi kodeslerde sürekli olarak küfürler etmeye başladı Fear RP ihlali yaptı ve VCPD'e karşı ihlali başlatmış oldu. Daha sonra Alice'e tekme attı. Bunun üzerine tuttum ve gözüne yumruk attım. Deon gibi iri yarı birisinden yumruk yemesine rağmen hiçbir şey olmamış gibi bana tekme attı. Burada da PG yaptı. Güvenli bölgede illegal role girmiş oldu ve güvenli bölge ilhlali gerçekleştirdi. Videoda görüldüğü gibi birden fazla ihlal ve rol hatası mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 21.03.2021 23:56
Şahitliğimi onaylıyorum, kişiyi daha öncesinde zaten B'den uyarıyorum fakat beni dinlemiyor ve böyle rol yapmaya devam ediyor.  :vice:

#2 - 22.03.2021 20:32
Üstelik bu karakter kişinin ikinci karakteri, ikinci karakter ile İllegal rol yapmak yasak diye biliyorum, bilginize.

#3 - 25.03.2021 00:59
Merhabalar,
şikayetçi olduğunuz oyuncu yasaklandı. Şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.