Konu: [20.03.2021] Valmir Gjoni - Bugabuse, Hile şüphesi  (Okunma sayısı 378 defa)

#0 - 20.03.2021 20:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Valmir_Gjoni -  @NakreS

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Meyer_Gusinsky, Riccardo_Moretti @Jesswyn  @MarkZuckerberg

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.03.2021  04:00-05:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5-) 3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Bug Abuse

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz kendisine ateş açarken bir mekana kaçıyor, burada hiç bir sorun yok fakat sonrasında biz mekana girip ona ateş açtığımızda mekanın içine doğru kaçıyor ve /bugkurtar ile mekanın kapısına ışınlanıyor ve mekandan çıkıp, arabamızı çalıp gidiyor. Diğer bir konuya gelirsek ise şahıs süphe edici bir şekilde uzi kullanıyor yani kısaca anlatayım Drive By aim ve No recoil bu iki hileyi kullanarak diğer oyunculardan üstünlük sağlıyor kişi bunu kullanarak aynı anda 2 3 kişiyi düşürüyor. İkinci videoda saniye 0:15 ile 0:20 arasına dikkat ederseniz, Alexandro ve Ruslan karakterlerini dikkatli bakarsanız aim kişileri takip ediyor ve aralarında saniye farkı olmadan takip ediyor. Ayriyetten kan modu bunu çok rahatlıkla belli ediyor. Son olarakta son bir video daha ekliyorum bug abuse yaptığına dair zaten videoyu izlerseniz herşey bariz bir şekilde belli oluyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 1. Bug kurtar yaptığı video

2. Hile şüphesi videosu

3. Yine bir bug abuse yaptığına dair video

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın ağır bir ceza almasını istiyorum ki bir daha böyle yanlış şeyler yapmasın ama eğer videolarda da görüldüğü gibi hile olduğu tespit edilirse sunucudan yasaklanmasını istiyorum. İyi roller/ İyi forumlar.

« Son Düzenleme: 20.03.2021 20:38 barrylex »

#1 - 20.03.2021 20:36
Öncelikle selamlar, dün gece saat 3.40'a  oyundan çıktım ve sabah girdiğimde hesabımın çalındığını tüm malvarlığımın aktarıldığını gördüm, bu olay ile alakam kesinlikle yoktur çalan arkadaş benim adımı kötülemek amacı ile böyle bir şey yaptığını düşünüyorum. Gerekli ticketleri açtım bu olay ile alakam yok kendimi ancak böyle savunabilirim.

#2 - 20.03.2021 21:02
Öncelikle birliğimin R19'u olan Valmir_Gjoni adlı karakteri savunmak için buradayım, olayın benimle alakalı olan durumu da birliğimin adını temize çıkartmaktır.

Attığınız "2. Hile şüphesi videosu" 'na göre, rolsel olarak kanlı belalı olduğun bir adamla aynı araçtasın ve senin aracında Drive-by atıyor. Şahsi düşünceme göre bariz bir şekilde hesabın çalınmasında büyük rol oynayan kişilerden biri olabilirsin, bu durumda Valmir_Gjoni adlı karakterin yaptığı hile ve ihlaller birliğimizin bilgisi dahilinde olmayıp, kasıtlı bir kumpas olduğunu dile getirmek isterim. Yönetimden ricam bütün kontrollerin sağlanması... Eğer ki hesabın gerçek sahibinin, bu durumda bir ihlal yaptığı kanısına varılırsa... Ki bunun olmadığı konusunda sonuna kadar şahitliğimi yürütürüm. Gereken cezaya kabulüz. Valmir_Gjoni adlı karakterin hesabından yüklü miktarda IC para çıkışı tespit edilmiştir. Bu tespitler doğrultusunda hangi hesaba para aktarımı yapıldığı ve saat kaç itibariyle yapıldığı loglar dahilinde görülebilir. Bir çatışma rolünde kişilerin OOC ve IC kinleri " Dixept " adlı yetkili tarafından da gözlemlenmiştir.(Bu kadar kinli olan bir karakterin aynı araçta olması ayrı bir anlamsızlık.). Hesabın çalınma anı ve ilgili para ve araç aktarımları hakkında, Bogdani iletişim kanalı (Discord) ve Forum Ticket üzerinden iletilmiştir. Valmir_Gjoni karakterinin aklanması ve hesabının incelenmesini yönetimden talep ederim, sorumlu veyahut sorumluların cezalarını almasını talep ederim.

#3 - 20.03.2021 21:44
Öncelikle birliğimin R19'u olan Valmir_Gjoni adlı karakteri savunmak için buradayım, olayın benimle alakalı olan durumu da birliğimin adını temize çıkartmaktır.

Attığınız "2. Hile şüphesi videosu" 'na göre, rolsel olarak kanlı belalı olduğun bir adamla aynı araçtasın ve senin aracında Drive-by atıyor. Şahsi düşünceme göre bariz bir şekilde hesabın çalınmasında büyük rol oynayan kişilerden biri olabilirsin, bu durumda Valmir_Gjoni adlı karakterin yaptığı hile ve ihlaller birliğimizin bilgisi dahilinde olmayıp, kasıtlı bir kumpas olduğunu dile getirmek isterim. Yönetimden ricam bütün kontrollerin sağlanması... Eğer ki hesabın gerçek sahibinin, bu durumda bir ihlal yaptığı kanısına varılırsa... Ki bunun olmadığı konusunda sonuna kadar şahitliğimi yürütürüm. Gereken cezaya kabulüz. Valmir_Gjoni adlı karakterin hesabından yüklü miktarda IC para çıkışı tespit edilmiştir. Bu tespitler doğrultusunda hangi hesaba para aktarımı yapıldığı ve saat kaç itibariyle yapıldığı loglar dahilinde görülebilir. Bir çatışma rolünde kişilerin OOC ve IC kinleri " Dixept " adlı yetkili tarafından da gözlemlenmiştir.(Bu kadar kinli olan bir karakterin aynı araçta olması ayrı bir anlamsızlık.). Hesabın çalınma anı ve ilgili para ve araç aktarımları hakkında, Bogdani iletişim kanalı (Discord) ve Forum Ticket üzerinden iletilmiştir. Valmir_Gjoni karakterinin aklanması ve hesabının incelenmesini yönetimden talep ederim, sorumlu veyahut sorumluların cezalarını almasını talep ederim.

Öncelikle ben başta şunu göstermek istiyorum.

attığım ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi bu kadar koruma özellikleri bulunuyorken nasıl başka biri senin hesabını çalabilir? Diğer bir şey ise zaten eğer gerçekten hesabınız çalındıysa adminler bunu ıp üzerinden çok rahatlıkla tespit edebilir. İkinci olarak diyelim ki hesap çalıntı bu çalan arkadaş nasıl ic'de bizimle sorunu olduğunu biliyor ve gelip bize ateş açıp kaçırabiliyor ve ayriyetten nasıl o araçta olduğumu soruyorsun hemen onun kanıtlarını atıyorum. Valmir Gjoni karakteri beni düşürüp arabaya attığının ss'i de burada bulunmaktadır.

#4 - 20.03.2021 23:37

Öncelikle ben başta şunu göstermek istiyorum.

attığım ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi bu kadar koruma özellikleri bulunuyorken nasıl başka biri senin hesabını çalabilir? Diğer bir şey ise zaten eğer gerçekten hesabınız çalındıysa adminler bunu ıp üzerinden çok rahatlıkla tespit edebilir. İkinci olarak diyelim ki hesap çalıntı bu çalan arkadaş nasıl ic'de bizimle sorunu olduğunu biliyor ve gelip bize ateş açıp kaçırabiliyor ve ayriyetten nasıl o araçta olduğumu soruyorsun hemen onun kanıtlarını atıyorum. Valmir Gjoni karakteri beni düşürüp arabaya attığının ss'i de burada bulunmaktadır.

Bu olay olduktan sonra direk google Auth'u aktifleştirip bütün şifrelerimi değiştirdim dostum, adminler iplere bakacaklarını belirttiler.

#5 - 20.03.2021 23:41
Adminlerin her şeyi kontrol edeceğine eminim bu arada umarım google Auth'u ne zaman aktif ettiğin gözüküyordur.

#6 - 20.03.2021 23:48
Şikayet IP incelemesi sonrasında sonuçlanacak. Valmir Gjoni karakterinin sahibi ile tickettan iletişim halinde kalacağız. Şimdilik kilit.