Konu: [20.03.2021 23:02]Lonnie Rollins  (Okunma sayısı 130 defa)

#0 - 21.03.2021 00:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lonnie Rollins @legxrto

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: [20.03.2021 23:02]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: NON RP, Brawl Kural İhlali, PG, GOOA vs.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motorda silah saklama, brawlda silah çekme, kaza yapınca rol yapmama.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şikayet açmıyacaktım fakat arkadaş pm den silah çekmediğini iddaa etiği için açtım.

#1 - 21.03.2021 01:19
Şuradan başlamak istiyorum, o kadar buglusun ki senin videonu izleyince bir an neredeyse farklı bir zaman olduğunu  düşünecektim. O an kendi şeridimde giderken ters şeritden gelen Sabre durduk yere bana çarpıyor. Buna karşılık delirip böyle bir rol yapmam da gayet normal. Motorda silah saklamak kural dışı değil, tam olarak bilmediğin şeyleri biliyormuş gibi davranıp, insanlara kendi doğrunu sunmak yerine /soru komutunu kullan, işe yarıyor. Orada silahımı sana doğrultmamın sebebi de şu; Silahımı sana göstermek, yanımda silah olduğunu anlaman ve Fear-RP kuralına göre hareket etmendi. Zaten silah çektiğime dair hiçbir emote vermedim, birkaç saniye sonra silahı tekrardan bagaja koydum. Roleplay kurallarına aykırı bir şekilde araba kullandığın da videoda görünüyor.

#2 - 21.03.2021 01:35
Merhabalar,
şikayet incelendi, Lonnie karakterinin Sanchez gibi bir motordan Shotgun model silahını çıkarıp doğrultması bir kural ihlali, şikayet kapsamında ceza alacak.

İyi forumlar.