Konu: [20.03.2021] Shayla Mondragon /q  (Okunma sayısı 156 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.03.2021 21:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @RevanChista Shayla Mondragon

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Christopher Giancarlo @Conwell  Matthew Harris @carlos

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.03.2021 21:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş afkydı, role girmek için bekledik. Afk'dan döndü direk ooc kesti ve rolde /q atarak gitti. Afk iken işlem yapamazsınız şeklinde savunma yapacak muhtemelen. Kişiye afk iken hiçbir işlem yapmadığımız videoda gözüküyor, role girmek için oyuna bakmasını bekledik ve hiçbir şey yapmadık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 20.03.2021 21:57 Guardian »

#1 - 20.03.2021 21:58
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 20.03.2021 22:07
15dakikadır OOC yemek koyuyordum hani o kadarda beklemezsiniz cidden siz yoktunuz roldeyken bende alt tab atayım dedim oyun açıkken afk bıraktığımızda crash veriyor çünki.
Tam yemeğimi koyup masaya youtuba girdim, merak edipde son kez oyuna bakayım dedim. Bir baktım siz belirmişsiniz ne yapayım talihsizlik oldu cidden yaptığım evet bir hata söylediklerim boş bahane belkide ama özür dilerim yani.

#3 - 20.03.2021 22:26
Selam,

Olayla pek çok alakam olmasa da bunu buraya yazmak istiyorum. Arkadaş afk değildi gelip birden bire bize UZİ ile sıkmaya başladı biz de onu düşürünce afk numarası yaptı sizlerin geldiğini görünce /q attı, olayı izliyordum. @Guardian

SS : https://hizliresim.com/xwUWuI

Şahit : Tigar_Frasheri @dogukan121

#4 - 20.03.2021 22:34
Ne? :D attığın ekran görüntüsünde vcpd üyelerinden 1 tanesi bile yok rol bitti siz gittiniz ve bende afk bıraktım. (yemek koymaya)
Sonrasında oyuna geri geldiğimde vcpd vardı, beni vuran adamın bana karşın ooc kin güttüğününde farkına varabiliyoruz buradan sağlam kanıt at.

#5 - 20.03.2021 22:47
Merhabalar, şikayet incelendi.

Shayla_Mondragon karakteri kasti bağlantı kopartmasından dolayı cezai işleme tabii tutulacak.
Ek olarak hakkınızda bir çok şikayet bulunuyor, şikayetler sonuçlanana kadar mümkün mertebe silahlı rollere girişmeyin.