Konu: OOC tehdit (( Walter))  (Okunma sayısı 248 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.04.2021 20:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Walter @Ghajua

Olaya dahil olan şahit karakter adı: PM den yazıldı

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsü.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
OOC tehdit

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi PM den bana ayağını denk al gibi şeyler söyledi bir şey yapacağını sanıyor DC mize gizlice adam gönderip onlara yaptığımız meemleri görüyor ve bu nedenden dolayı kendisi PM den beni tehdit ediyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/V07JDr  https://hizliresim.com/8wm0PK

Ek açıklamalar(varsa):Arkadaş OOC tehdit ediyor ve rahatsız ediyor ceza almasını istiyorum bunun bir oyun olduğunu tamamen unutuyor cezasını almasın istiyorum iyi roller.

#1 - 03.04.2021 23:20
bir oluşum liderinin bu tarz PM'ler atması hiç hoş değil oyun olduğunun farkına varmanızı ve birdaha bu şekilde tehditler atmamanızı istiyorum.

#2 - 04.04.2021 02:05
Hadi ya, bunu forum birlik tanıtımında "hard konsept" adı altında konu açıp, insanları PM (sizin deyişinizle piem) yoluyla birliğe çağırıp, OOC olarak kin besleyip IC olarak kinini kusmaya çalışan birliğin başkanı mı söylüyor?

Öncelikle, birliğinizin discord sunucusunda bizim ve diğer birliklerin arkasından atıp tutup, youtubeda bizim skinlerimizin kafalarını saçma videolara ekleyip dalga geçmeye çalışmanız, rolde bir şey beceremediğiniz için bunu OOC de denediğiniz anlamına geliyor. Bunun bir oyun olduğunu söylüyorsun ancak sen farkında değilsin, ya da işine gelmiyor orasını bilemem. Tek bildiğim, bir birlik başkanının IC ile OOC'yi karıştırmaması gerektiği.

#3 - 04.04.2021 02:09
Öte yandan, ben ortada bir tehdit göremiyorum. Yalnızca bizim arkamızdan konuşmamaları gerektiğini pm den söylüyorum, illa OOC ye taşımak istiyorsa da bunu DC üzerinden çağrıya dökmesi gerektiğini söylüyorum.

#4 - 04.04.2021 16:01
Ceza alacak.