Konu: Hakim_Reed - Aktif rolde /q  (Okunma sayısı 164 defa)

#0 - 20.03.2021 16:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hakim_Reed - @EjderMeyvesi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Joseph_Mark - @RenaX

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.00 - 16.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, öncelikle iyi forumlar dilerim. Bugün öğlen saatlerinde Stack taraflarında birlik üyelerimiz ile rol yapıyorduk. Hakim Reed adlı karakter sokağımıza geldi ve herhangi bir Fear-RP yapmadan o kadar kişi arasında IC olarak korkusuz rolü yaptı. ((Rolün DM olarak anılmaması için Hakim Reed adına açılan diğer şikayet linki: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=104955.0)) Bu rolün devamında Hakim karakterini, Joseph Mark karakteri ile bir süre peşledik ve yakaladığımız ilk şans içinde UZI marka silah ile drive-by'a kalktım ve ona oldukça mermi yağdırdım. Eli ayağı titrediğinden (?) dolayı arkadaş düşmemek için rolde /q atmaya başvurdu. Aşağıya bir video linki ve bir fotoğraf bırakıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu tür durumlar fazlalaşmaya başladı ve birlik üyelerimizin rol zevkini kaçırıyor, ağır bir ceza ve ya banlanmasını istiyoruz.

#1 - 20.03.2021 16:51
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 20.03.2021 17:33
Nedenini bilmediğim şekil de keybind yüzünden çıktı geri oyuna döndüm siz yoktunuz.

#3 - 20.03.2021 18:04
Nedenini bilmediğim şekil de keybind yüzünden çıktı geri oyuna döndüm siz yoktunuz.

Keybind yüzünden ve ya bilinçli çıkman bizim suçumuz değil dostum, oyuna girdikten sonra bana herhangi bir PM yoluyla ulaşmadın ve ya Joseph Mark'a girdiğine dair.

#4 - 21.03.2021 01:49
Merhabalar,
oyundan yanlışlıkla çıkış yaptıysanız -ki bu çok düşük bir ihtimal- o zaman oyuna tekrar girdiğinizde karşı tarafla iletişime geçip rolün devamını talep edebilirdiniz, bunu tercih etmeden bu rol olmamış gibi davranmışsınız. Hakim karakteri şikayet kapsamında ceza alacak.

İyi forumlar.