Konu: [16.03.2021 Steven_Rosse] Dolandırıcılık  (Okunma sayısı 220 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.03.2021 02:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Steven_Rosse - @Mert_Sergen 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Raskolnikov_Dragunov - @Asilberkk

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13/03/2021 - 00:23

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Dolandırıcılık: Sunucu içerisinde IC dolandırıcılık belirli sınırlar içerisinde serbesttir. Rol dahilinde dolandırıcılık yapmanız için sizin karakteriniz en az 10 level, karşı taraf ise 5 level olmak zorundadır. Karşı tarafı en fazla $20.000 dolandırabilirsiniz. Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır.
OOC dolandırıcılık sunucu içerisinde yasaktır, hiç bir şekilde affedilemez.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İki gece önce Steven_Rosse karakteri benim satılık iş yeri ilanımı görüp beni aradı, fiyatta anlaşıp buluştuk. Kişi satış sırasında beş bin dolarının eksik olduğunu yarın ödeyeceğini söyledi ben de insiyatif sağlayıp kabul ettim. O geceden sonra sürekli aramama rağmen bir türlü denk düşmedik. Bugün denk geldiğimde ise bana sürekli bahane uydurup kaçırıldığını vs. söyledi. Ben de numarasını alıp birlik üyelerimden birine verdim ve konuşturdum onları ardından son çare /pm üzerinden Dolandırıcılık rollerinin yasak olduğunu belirttim. Mesajlarıma cevap vermeyince mecburen şikayet açtım kişinin ceza almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
Spoiler: GösterGizle
Ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 16.03.2021 11:45
Alakası yok ben sana vercektim ama o zaman kaçırıldım ve aktif roldeydim sen benim aktif rolümü pm den ooc çıkarak böldün

#2 - 16.03.2021 14:22
Alakası yok ben sana vercektim ama o zaman kaçırıldım ve aktif roldeydim sen benim aktif rolümü pm den ooc çıkarak böldün

Sen bana ıc yollardan kaçırıldım dediğinde seni başkalarıyla konuşturdum yaani kaçırılmadığını öğrendim son çare olarak şikayetimi açtım. Şikayet güncelliğini koruyor.

#3 - 04.04.2021 13:54
Bu sizin sorumluluğunuzda olan bir şey, ekran görüntüleri ve kanıtlarınızı inceledik herhangi bir sorun görülmüyor. Kimse ceza almayacak, şikayet kapatılmıştır.

K&A