Konu: 14.03.2021 [Franklyn Clifford] - GBİ  (Okunma sayısı 98 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.03.2021 00:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Kartopolizam Franklyn Clifford,

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran görüntülerinde gözüken @Kuzuya Rakı İcirmisler  Tarreion Fowler  @Nasmier Nasmier

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli Bölge İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, Franklyn karakteri kodese girdiği gibi polislere bağırarak rol yapıyor, bir diğer kodesteki arkadaşına bağırarak yine bunlar amatör gibi ithamlarda bulunuyor. İlk girdiği gibi, kodeste birlikte rol döndermek adına "Ooo scarface moruk. Kıyak takılıyon." gibi bir cümle kurdum, o an polislere laf atarak role devam etti. Ardından kendisine bağırarak polislere amatör demesinin bir şey değiştirmeyeceğni anlattığımda kelepçesini kafasının üzerinden geçirip çeneme vurdu(!). Tabi mouse clicklerine basmayı ihmal etmeyip yaralıya düşürdü.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Karakter bir outsider, çete kültürünü nasıl bu kadar hızlı bir senaryoya dahil oldu da benimsedi anlamıyorum. Güvenli bölge ihlalinden cezalandırılmasını talep ediyorum.

SS'te olay yerinin kodes olduğu gözükmüyor. Görüntüdeki saatlerde kodeste olduğumuzu Nevaeh Gleeson doğrulayacaktır.

« Son Düzenleme: 14.03.2021 00:37 Chiko »

#1 - 14.03.2021 00:24
Kodeste olduğunu onaylıyorum fakat beni niye şikayet ettin ben onu anlamadım dostum.

#2 - 14.03.2021 00:37
Kodeste olduğunu onaylıyorum fakat beni niye şikayet ettin ben onu anlamadım dostum.

Ufak bir hata, şahitlere yazıcaktım. Üzgünüm.

#3 - 14.03.2021 00:42
Oluşum yöneticleri ile iletişime geçip uzlaştık, keyifli roller. K&A.

#4 - 14.03.2021 01:09
K&A