Konu: Kilit  (Okunma sayısı 76 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.03.2021 21:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Christopher Raywood - @spearly / David Conner @emirdemirt

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.03.2021 / 20:17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar mafya bölgesine gelip brawl başlattılar ardından yaralıya düştüklerin de emote vermeden koşup bunny yaparak kaçıp gittiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: /

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 14.03.2021 21:50 stridey »

#1 - 14.03.2021 21:29
Merhaba,

Emote vermediğim için beni şikayet ettiğinizi görüyorum.
Buyrun emote, https://hizliresim.com/l59L6o
Şikayet etmeden önce yüklediğiniz SS'leri tekrar incelemenizi öneriyorum.
Orada 4 kişiydik ve hepimiz doğrulurken emote verdik. Ben aracıma yöneldim, diğer arkadaşlarım yaralı rolüne uygun bir şekilde kaçtılar fakat sizin arkadaşlarınız ne yazık ki bunny hop yaparak arkadaşlarımı kovaladı. Siz şikayet ettiniz fakat muhtelemen siz ceza alacaksınız.

İyi günler.

#2 - 14.03.2021 21:41
Merhaba,

Emote vermediğim için beni şikayet ettiğinizi görüyorum.
Buyrun emote, https://hizliresim.com/l59L6o
Şikayet etmeden önce yüklediğiniz SS'leri tekrar incelemenizi öneriyorum.
Orada 4 kişiydik ve hepimiz doğrulurken emote verdik. Ben aracıma yöneldim, diğer arkadaşlarım yaralı rolüne uygun bir şekilde kaçtılar fakat sizin arkadaşlarınız ne yazık ki bunny hop yaparak arkadaşlarımı kovaladı. Siz şikayet ettiniz fakat muhtelemen siz ceza alacaksınız.

İyi günler.
Emotenizi görmemiş olabilirim kusura bakmayın ama bu şikayetin amacını değiştirmez, yaralı kural ilhali yapıyorsunuz araba kullanıyorsunuz, iyi forumlar.

#3 - 14.03.2021 21:45
Merhaba,

Emotemi görmediyseniz nasıl emote atmadı diye şikayet açabiliyorsunuz?
Yaralı rolü yaptım, koşa koşa araca binip direkt bas gaza yapmadım. Yalpalayarak düşük hızda sürdüm.
Rolümüzde hiçbir sıkıntı yoktu, gayet normaldi. Sizin rolde kusurlarınız vardı.

İyi forumlar.

#4 - 14.03.2021 21:51
Şikayet geri çekilmiştir, konu kilit.

#5 - 15.03.2021 05:02
K&A