Konu: [12.03.2021 - Tigar_Martin] Rolde /q  (Okunma sayısı 117 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.03.2021 21:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @dogukan121 Tigar_Martin
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Marcus_Kelly @Shiels Anthony_Kelly @Artorias

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'te belli olmakta

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A  10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: (Öncelikle şunu söyleyebilirim ki bu olaylar dün gerçekleşti.) Şahısı biz düşürmüştük. Polisin önünde silahı ile birlikte onu yere attık. Yanımıza admin geldi ve ''yere atma rolü geçersizdir'' dedi. Sonra şahısı aracımıza aldık ve bara kilitleyecekken adminin çıkış yapmasına izin verdiğini söyledi /q attı ve oyundan çıkmış bulundu. Arkadaşım admine yazdı ve adminin öyle bir izin vermediğini öğrendik. Gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/804817298292604948/819589467852767242/sa-mp-180.png

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 12.03.2021 21:22 Albert_Allien »

#1 - 12.03.2021 21:38
Şahitliğimi onaylıyorum   :vice:

#2 - 12.03.2021 23:18
Admin'den izin almadım İllegal çar olduğunuz halde beni departmana şikayet etiniz bende admine bildirdim daha fazla Rol yapmıyacağımı bildirip oyundan çıktım gerekli şikayetleri ben'de açıcam özelikle bana saldırırken emot atmamanız ve beni departmana şikayet etmeniz saçmaydı size iyi roller dilerim  :o :o

#3 - 12.03.2021 23:40
Seni departmana şikayet eden olmadı. Sadece polisin önüne attık ve zaten admin bize uyarıda bulundu. Attığım ss’te ‘’adminle görüştüm rolden çıkıyorum’’ demişsin. Rol yapmayacağını bildirince oyundan çıkma gibi bir hakkı rol esnasındaki kişilerden hiçbiri vermedi. Gereğinin yapılmasını istiyoruz. İyi forumlar.

#4 - 13.03.2021 04:56
Merhabalar,
Tigar karakteri şikayet kapsamında ceza alacak.

İyi forumlar.