Öncelikle Merhabalar.
Başta belirtmeliyim ki o ortamda bulunan Arakel ve Aqa benim ic yakın arkadaşlarım. Şahitliğini onaylayan kişi sürekli /s Kullanıp CAPS LOCK açıp konuşuyor, ben yine de şikayetimi açmayacağım yaptığı kural hatası olsa bile. İkinci olarak beni ittiriyor ve verdiği emote de en sonunda dener* yazmış. Bu durumda /dene atması gerekiyor. Bana do'dan belirttiği vakit bende /do'dan /dene şeklinde belirttim ve uymadı. Kası benden fazla olduğunu iddia ederek kendini savundu. Bende do'dan ek cevap olarak Aramızda fazla fark yok, /dene diyerekten tekrar cevapladım ve sadece dene atmasını beklerken arkadaşı rolle kolundan tutup götürdü. Gerçek hayatta genel olarak erkekler , kızlardan güç konusunda daha iyidir. Resmi sporlarda bile bunu bildikleri için ya ağırlık yada yükseklik düşürülür.
Son olarak belirtmek istediklerim, Ben bu sunucuda uzun süredir oynuyorum. Genel olarak günün çoğunda aktifim ve bir çok insanla şahsen role giriyorum ve hiçkimseyle sorun yaşamıyorum, ic rolüm egolü rolü ve hiçbirinizi tanımasam emin ol böyle bir giriş yapmazdım. Herkesle role girdiğim için rolden kaçacak biri değilim, sadece /dene yapmanı bekledim. Dener yazdığın ve hard rp olduğu için. Yoksa bende benden kas olarak güçsüz olanları bir yumrukla bulutlara uçurayım, böyle bir şey mevcut olabilir mi ?
Teşekkürler, saygılarla.