Konu: [12/03/2021 - Marco_Pierro] Role uymama  (Okunma sayısı 204 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.03.2021 00:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marco_Pierro / @Selim Efendi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gloria_Lagunova - Arakel_Marazyan - Aqa_Eijofor

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12/03/2021/23:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Role uymama.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dört arkadaş oturduk laflıyoruz. Aqa, Arake, ve Gloria. Marco isimli arkadaşımız sonradan pat diye aramıza dahil oluyor ve müsade almama gerek yok, bu benim işim gibisinden söylenerek oturuyor. Sonrasında adama o olay senlik, bizlik bir durum olmadığını belirtiyorum. Adam ısrarla yan masalar boş kızıl kafa, ben kalkarsam siz oturamazsınız tarzında konuşmaya devam ediyor. Zaten karakterle ile samimi bir bağları olmamasının yanı sıra ileri derecede saygısızlık içerisinde rahat konuştuğundan ortam geriliyor. Ayaklanıyorum, adam oturduğu için bir şey anlık refleks ile bir şey yapamayacağı için avuç içlerim ile onu omuzundan itekliyorum, düşürmeye çalışıyorum. Fakat kendisi  /dene komutunu bekledi. Bende /incele üzerinden ilerlemesini bekledim. Sonrasından /do kanalından pek farkı yok tarzında cevap aldım. Ondan sonra PM üzerinden dene çekmelisin diye tekrar not düştü. Realistik olarak gerçek hayatta bir kadın erkekten güçlü olamaz tarzında bir not daha düştü, ekran görüntülerinde atacağım. Sunucuda kas çalışma sistemi bu yüzden var. Orada dene çekmelik bir durum değildi, yapılabilecek bir rol olduğu için /incele üzerinden devam edilmesi gerekliydi. Eğer adam bana karşı kendisini savunmuş olsaydı eğer işte o zaman /dene çekilmesi doğru olurdu. Hazırlıksız, oturan birisine karşı avuç içlerimle bir hamlede bulunduğum için /incele üzerinden devam etmesi gerekirdi. Karakterim gün içerisinde spor rolleri yapıyor zaten, yetkili incelemek istediği zaman yaptığım roller ile alakalı detay veririm chatlog incelemeleri yapılır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 13.03.2021 00:19 gLy »

#1 - 13.03.2021 00:15
Şahitliğimi kabul ediyorum.

#2 - 13.03.2021 00:23
Öncelikle Merhabalar.
Başta belirtmeliyim ki o ortamda bulunan Arakel ve Aqa benim ic yakın arkadaşlarım. Şahitliğini onaylayan kişi sürekli /s Kullanıp CAPS LOCK açıp konuşuyor, ben yine de şikayetimi açmayacağım yaptığı kural hatası olsa bile. İkinci olarak beni ittiriyor ve verdiği emote de en sonunda dener* yazmış. Bu durumda /dene atması gerekiyor. Bana do'dan belirttiği vakit bende /do'dan /dene şeklinde belirttim ve uymadı. Kası benden fazla olduğunu iddia ederek kendini savundu. Bende do'dan ek cevap olarak Aramızda fazla fark yok, /dene diyerekten tekrar cevapladım ve sadece dene atmasını beklerken arkadaşı rolle kolundan tutup götürdü. Gerçek hayatta genel olarak erkekler , kızlardan güç konusunda daha iyidir. Resmi sporlarda bile bunu bildikleri için ya ağırlık yada yükseklik düşürülür.

Son olarak belirtmek istediklerim, Ben bu sunucuda uzun süredir oynuyorum. Genel olarak günün çoğunda aktifim ve bir çok insanla şahsen role giriyorum ve hiçkimseyle sorun yaşamıyorum, ic rolüm egolü rolü ve hiçbirinizi tanımasam emin ol böyle bir giriş yapmazdım. Herkesle role girdiğim için rolden kaçacak biri değilim, sadece /dene yapmanı bekledim. Dener yazdığın ve hard rp olduğu için. Yoksa bende benden kas olarak güçsüz olanları bir yumrukla bulutlara uçurayım, böyle bir şey mevcut olabilir mi ?

Teşekkürler, saygılarla.

#3 - 13.03.2021 00:26
Ek bir ekran görüntüsü;

Arkadaşımın mantığında ilerlersek eğer roleplay kavramında hiç bir kadına her hangi bir rolde hak tanınmaz. Sırf bu yüzden kas sistemi olayı var. Her işi /dene ile çözmemiz o komuta güvenildiğini belli eder. Kas sistemi bir nebze o dene olayını yıkmak için var denilebilir. Teşekkürler. Sonuçlanabilir.

#4 - 13.03.2021 00:30
Ayrıyetten, bazı do'ları ado'dan verdim chatta onlar gözükmüyor, ben sslerini topladım hemen sizlere sunuyorum.

1) https://i.imgyukle.com/2021/03/13/NX4Rqf.png ((Ss'in en sonundaki umursamaz /ado'dan verildiği için şikayetin fotoğraflarındaki chatta gözükmeyebilir.))
2) https://i.imgyukle.com/2021/03/13/NX4V7G.png ((Buda kişinin kolundan tutup gittiklerine dair ss))
3)  https://i.imgyukle.com/2021/03/13/NX4ENI.png ((Buda /do'daki belirttiğimiz durumlar.))

Ben zaten olaylar patladıktan sonra sağdaki kişiler benim arkadaşım diyerek size durumu belirttim.

#5 - 13.03.2021 00:31
Kadınlara rol üstünlüğü tanımıyoruz demiyorum, dener dediğiniz için ve hard rp olduğu için karşılıklı bir rol sonuçta. /dene atmanız gerekmekte.

#6 - 13.03.2021 00:32
En azından iteklemeyi dener* emotesinden sonra /do'dan ne olmuştur diye sorabilirdiniz. Hep dediğim gibi, karşılıklı roldeyiz.
Diyeceklerim bu kadar. İyi roller, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 13.03.2021 00:34 Selim Efendi »

#7 - 13.03.2021 02:00
Arkadaşım kendi ağızıyla söylüyor, hard RP. Mâdem bundan yola çıkarak savunmasını sürdürüyor neden o hâlde /dene komutuna güveniyor. Hard RP olduğundan, realistik olduğundan sunucuya kas sistemi getirilmiş. Neden? Bazı rolleri kas açısından destekleyebilmek için. Ek olarak benimde kasım var diye benden zayıf olanları tek yumrukta düşüreyim demiş. Sana öyle bir rol imkanı doğarsa vur, tek yumrukta düşür. Yapamazsın denildi mi? sistemsel olarak dayanıklılığın yedi(7), benim karakterimin ise on(10). Bu durumda orada hard RP açısından baktığın için benim belirtmeme gerek kalmadan rolü sürdürmen gerekirdi. Ve benim sana karşı /do kanalından bir şey oldu mu? tarzında sormamı beklemişsin. Neden sorayım? Normal oturuyorsun. Gard mı almıştın? Hayır. Seni yandan itekledim. Bana karşı bir direnme çaba içerisinde bile değildin çünkü aniden kalktım itekledim. Dibindeydim, sende pufta. Bunu yapmamda bir engel olmadığı için /do kanalından bile engel olmadığını açıklayıcı şekilde belirtmişim. Eğer bu tarz rollerde /incele kullanılmayacak ise kas sisteminin ne anlamı var değil mi? Saygılar.

#8 - 13.03.2021 02:31
Anlatmak istediğim şu, hâlâ anlamıyorsunuz.. Tek başınıza rol yapmıyorsunuz, sonuçta karşınızda biri var. Beni avuç içiyle iteklemeyi DENER* diye emote veriyorsunuz ve yerde olmamı istiyorsunuz. Bana bu durumda söz hakkı düşmesi gerek ki /do'dan Ne olmuştur diye sorabilirsiniz veya hiç uğraşmayıp /dene atabilirsiniz. Ayrıca olaylar patladıktan sonra hemen kolundan çekip gidiyor, ben rolü reddediyorum diye bir şey yazmadım sadece /dene atmanızı istedim. Ayrıca deneseydiniz ben çıkan sonuca göre rolümü değerlendirecektim. Ek olarak güvenli bir bölgede beni itekleyerek brawl başlatıyorsun, iznini görebilir miyim ?
« Son Düzenleme: 13.03.2021 03:14 Selim Efendi »

#9 - 13.03.2021 03:21
Merhabalar,
güvenli bölgede bu tarz rollerin yapılmasının yasak olduğunu biliyorsunuzdur, tekrar hatırlatmayacağım. @gLy Ayrıca şansa bağlı olmayan şeylerde de /dene komutunu kullanmanıza gerek yok, dayanıklılık ve kas seviyeniz el veriyorsa bu rolü yapabilirsiniz. Karşılıklı ihlaller dolayısıyla şikayet kapatıldı. Tekrarında cezalandırılacaksınız.

İyi forumlar.