Konu: [13.03.2021-Billy Pitera] DM  (Okunma sayısı 130 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.03.2021 05:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Billy_Pitera @arkan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.03.2021 - 04.40 civarı.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

] 6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Soygun dönüşü pawnshop'a gittim. Aracımı yanaştırdım. Satış yapacakken bu arkadaş gelip tabancasını çekip Non-RP şekilde beni vurup gitti. Kişiyle IC'de tanışmamız yok. Birbirimizi görmedik.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/01Ab5Z

Ek açıklamalar(varsa): Daha önce bu arkadaş /b üzerinden OOC küfürler etmişti. Onun için şikayet açmıştım. Farklı karakterdeydik. Şuan karakterlerimiz birbirini tanımıyor. Arkadaş oldukça toksik bir oyuncu. Gerekenin yapılmasını rica ediyorum.

#1 - 13.03.2021 05:18
Merhaba, ben toksik değilim. Savaştayız ve birliğin daha önce Santa Flora baskınında bulundu. Seni de daha önce mahallenizden geçerken görmüştüm.

#2 - 13.03.2021 05:57
Merhabalar,
şikayet incelendi ve Billy karakteri şikayet kapsamında cezalandırılacak.

İyi forumlar.