Konu: [12.03.2021] Birlik liderini aşağılama  (Okunma sayısı 290 defa)

#0 - 13.03.2021 17:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Varujan Berberyan ( @zeusbaris ) , Castro Esquinez @Cross , Khigar Reksanyan ( @memistheking )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12/03/2021 : 16:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Hiçbir birlik liderine karşı utandırıcı, küçük düşürecek rol yapılamaz. (Yüzüne tükürmek, üzerine idrar boşaltmak, "ben şöyleyim, böyleyim" diye kendini aşağılatıcı şekilde zorla bağırmasını sağlamak ve tasma takmak gibi bir çok rol engeli vardır.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 12:03:2021 15:30-15:45 saatleri arasında aktif çatışmada vuruldum ve beni esir aldılar. Tüm roller normal bir şekilde ilerlerken, Varujan adlı karakter R20 olmama rağmen birden fazla kez aşağılayıcı rol gerçekleştirdi. Çok fazla uyardım, devam edilirse role uymayacağımı ve yetkili çağıracağımı söyledim. Yine de ihlale devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşları her defasında uyarmama rağmen hiçbir türlü dinlemediler. Aksine kendi kafalarına göre koydukları kurallarla tehdit ettiler.
İsmi geçen şahısların gerekli cezayı almasını istiyorum. İyi forumlar dilerim.

#1 - 13.03.2021 18:31
Merhaba, düşmanımız olan bir karakteri kaçırdıktan sonra ona vurmak ve küfür etmek birlik lideri aşağılama kapsamına girmiyor. Tükürmek, işemek gibi rollerin aksine sadece dayak rolleri gerçekleştirdim. Size yumruk atan ve küfür eden her oyuncuya şikayet açamazsınız. Savunmam bu kadar.

#2 - 13.03.2021 18:38
Merhaba, düşmanımız olan bir karakteri kaçırdıktan sonra ona vurmak ve küfür etmek birlik lideri aşağılama kapsamına girmiyor. Tükürmek, işemek gibi rollerin aksine sadece dayak rolleri gerçekleştirdim. Size yumruk atan ve küfür eden her oyuncuya şikayet açamazsınız. Savunmam bu kadar.

Vurmak, küfür etmek yapılacak bir şey bu konuda hiçbir sorun yok. "Francisco'ya uçan tekme atar." İsterseniz oraya ring kuralım, Francisco karakterini pes ettirmeye çalışın? Savunman için teşekkür ederim.

#3 - 13.03.2021 20:57
Merhabalar, kısa ve öz şekilde yazacağım.
SS'lerde gözüktüğü üzere benim karakterimin yaptığı bir ihlal gözükmüyor. İhlali yapan başkaları.
https://i.hizliresim.com/9G5Hig.png Bu ss'de gözüktüğü üzere ihlali Varujan yapıyor, benim karakterim yapmıyor.
https://hizliresim.com/mGrfKX Bu SS'de ise Francisco karakterinin /do kanalını chat olarak kullandığı gözükmekte.

Karakterimin R20'e yaptığı birlik lideri aşağılama ss'ini atarsa sevinirim. İyi forumlar.

#4 - 13.03.2021 21:01
O şeyleri PM'den yazma sebebim /do'dan role devam etmeyeceğini belirtmen. Attığım ss'de gözükmekte. /do kanalı böyle kullanılmaz, ihlali yapan kişiye PM'den yazmanız gerekiyordu. İyi forumlar  :palmiye: :vice:
« Son Düzenleme: 13.03.2021 21:07 memistheking »

#5 - 13.03.2021 21:12
Kanıtlarda net şekilde görünüyor. Hangi emote ne şekilde yapılmış, nasıl yapılmış artık anlayabiliyoruz. Varujan Berberyan ve Castro Esquinez ceza alacak.