Konu: [10.03.2021] Corbin Cruse - Leonard Clifford | Mix + DM + RK + OOC Ticaret  (Okunma sayısı 373 defa)

#0 - 10.03.2021 12:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Corbin Cruse @enes006 | Leonard Clifford  @Pyth N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @pablo00 @RusFuck N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

32-) OOC TİCARET

Oyun mal varlıklarınız için yapacağınız tüm ticaret işlemleri IC olmak zorundadır. Yapacağınız ticaret işlemleri için forum veya üçüncü bir iletişim aracı kullanmamalısınız.

CEZASI: İlgili hesapların yasaklanması.

MİX

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Corbin Cruse adlı kişi, arabayla kaza yapıp araba patladıktan sonra şahısa bizi bırakır mısın gibi şeyler diyoruz. Şahıs küfür ediyor James Nelson adlı şahısın üstünde shotgun olduğu için "Artist misiniz?" gibi cümleler kuruyor. "Evet." diyince şahıs araçtan uzi'sini alıyor. Durduk yerde sıkmaya başlıyor, ardından arkadaşım emotesini verip sıkıyor üstüne bende evin bahçesinden çıkıp emotemi verip şahısı bayıyorum. Sonra birlikten arkadaşımız ile telefonla görüşüp onu oraya çağırıyorum, arabası ile gelmesi için. O gelmeden önce "Leonard Clifford" adlı bir kişi geliyor. Şahıs bayılıp kalktıktan sonra UZI'yı yere bırakıyor Leonard adlı şahıs silahı alıp sıkmaya başlıyor. Sonra baydıktan sonra pm üzerinden "Colt'u satmayı düşünür müsün?" diyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://imgyukle.com/i/NabFxp (Sıkması için hiçbirşeyin olmaması.) https://imgyukle.com/i/Nab8Kx (Baydığımızın kanıtı) https://imgyukle.com/i/Nab2cq (Tanrı sayesinde gelin Leonard Clifford ve bayılıp kalkmışken "/silahbirak" komutu ile silah bırakan Corbin Cruse  ::)) https://imgyukle.com/i/NabU3Y (OOC Ticaret)

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 10.03.2021 12:58
Şahitlimi onaylıyorum.

#2 - 10.03.2021 13:09
Şahıs bu SS'de görüldüğü gibi, eğlence için rol yapıyoruz demiş. Tabi DM eğlence için sayılırsa.  :-\ https://imgyukle.com/i/Na4dOY

#3 - 10.03.2021 14:52
Öncelikle olayı baştan anlatıyorum, olayın başında Carla Cruse karakteri ile geziyorduk arkadaşlar Savanna aracın hidroliğini yanlış kullanarak takla attıktan sonra araçtan indikleri için araç patladı daha sonra üstünde silah ile araca bindiği için silah üzerine geldi orada bir sözlü tartışma yaşadık kişinin silahı olduğu için (/do Fear rp zorunlu!) şeklinde bir emote verdi bende Fear rp uygulamamak için silahımı emote birliktesi ile çektim kendileri emote vermeden eline aldı ve bana doğrulttu ve bende emote vermeden bana sıkacakları düşüncesiyle silahımı emote ile çekip ateş ettim, burada bir DM söz konusu olduğunu düşünmüyorum karşılıklı bir atışma yaşandı emote vermeyip silahı bana doğrulttukları için emotemi verip sıkmaya başladım Mixing konusuna gelir isek Mixing durumu söz konusu değildir Carla Cruse karakteri sıktığınızda yanımdaydı silahı olmadığı ve korktuğu için çatışma seslerinden korkup kaçtı ben bayıldıktan sonra abisine yardım etmek amaçlı Leonard karakteri ile tekrardan beni almak için geliyorlar Mixing olduğunu düşünmüyorum RK'ya gelir isek RK'nın anlamı DM atıldıktan sonra yaralı durumuna düşüp ayağa kalkıp tekrardan silahlı çatışmaya devam etmek demektir kişi emote verip elimden silahımı almıştır bu neden dolayısı ile yere bıraktım bu RK'ya girmez RK dediğim gibi yaralı durumuna düştükten sonra DM'e dahil olmaktır son olarak OOC TİCARET ise OOC olarak alışveriş yapmaktır, IC olarak Colt markalı silahını aradığım için sunucuda çok az bulunduğunu biliyorsunuz sizde gördüğüm için satılık mı diye sormak istedim burada bir OOC alışveriş yapılmamıştır, teşekkür ederim.

#4 - 10.03.2021 16:07
@Pyth Arkadaşın yaralıyken, gelip /silahbirak yazıyor. Kendisi Dmden evet hatalarım var dedi adminler bırakta incelesinler bakalım ne olacak :))

#5 - 10.03.2021 16:21
Bu arada dostum, SSLERİ dikkatlice incelediysen :)) Dm olayı senin için açılmamış, direk "discord" üzerinden arkadaşın ile konuşup savunmayı yazdığın için üstüne alınmış gözüküyorsun. Corbin isimli şahıs durdukyerde küfür etmeye başlıyor ortada birşey yokken sıkmaya başlıyor.

#6 - 10.03.2021 17:43
 Olayı baştan sona anlattım dediğiniz gibi buna yetkililer karar versin.

#7 - 11.03.2021 01:19
Ayrıca benim sana silah tuttuğumun ss varsa at videoda ydım ne silah tutması yoldan geçiyordum

#8 - 11.03.2021 20:21
Ayrıca benim sana silah tuttuğumun ss varsa at videoda ydım ne silah tutması yoldan geçiyordum
Evet dediğiniz silah tuttu için SS'iniz varsa atarsanız seviniriz.

#9 - 04.04.2021 12:52
Cezalandırılacaklar. K&A