Öncelikle olayı baştan anlatıyorum, olayın başında Carla Cruse karakteri ile geziyorduk arkadaşlar Savanna aracın hidroliğini yanlış kullanarak takla attıktan sonra araçtan indikleri için araç patladı daha sonra üstünde silah ile araca bindiği için silah üzerine geldi orada bir sözlü tartışma yaşadık kişinin silahı olduğu için (/do Fear rp zorunlu!) şeklinde bir emote verdi bende Fear rp uygulamamak için silahımı emote birliktesi ile çektim kendileri emote vermeden eline aldı ve bana doğrulttu ve bende emote vermeden bana sıkacakları düşüncesiyle silahımı emote ile çekip ateş ettim, burada bir DM söz konusu olduğunu düşünmüyorum karşılıklı bir atışma yaşandı emote vermeyip silahı bana doğrulttukları için emotemi verip sıkmaya başladım Mixing konusuna gelir isek Mixing durumu söz konusu değildir Carla Cruse karakteri sıktığınızda yanımdaydı silahı olmadığı ve korktuğu için çatışma seslerinden korkup kaçtı ben bayıldıktan sonra abisine yardım etmek amaçlı Leonard karakteri ile tekrardan beni almak için geliyorlar Mixing olduğunu düşünmüyorum RK'ya gelir isek RK'nın anlamı DM atıldıktan sonra yaralı durumuna düşüp ayağa kalkıp tekrardan silahlı çatışmaya devam etmek demektir kişi emote verip elimden silahımı almıştır bu neden dolayısı ile yere bıraktım bu RK'ya girmez RK dediğim gibi yaralı durumuna düştükten sonra DM'e dahil olmaktır son olarak OOC TİCARET ise OOC olarak alışveriş yapmaktır, IC olarak Colt markalı silahını aradığım için sunucuda çok az bulunduğunu biliyorsunuz sizde gördüğüm için satılık mı diye sormak istedim burada bir OOC alışveriş yapılmamıştır, teşekkür ederim.