Konu: [Giancarlo_Mancini + Samuel_Macdonogh] DM kural ihlali  (Okunma sayısı 174 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.03.2021 01:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Giancarlo_Mancini @UisP Samuel_Macdonogh @Yakuza

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sistemsel olarak üstüme olan evden dışarıya çıktım, /yuru komutu ile gezmeye başladım, diyecekken. Yaklaşık on saniye içinde iki tane şahıs elinde "Shotgun" marka tüfek ile motordan inerek beni düşürdüler, arkadaşlar "Narco-Contra Karteli" üyesi, hiç bir şekilde bağlantımız, tanışmışlığımız, düşmanlığımız yok. İçinde bulunduğum oluşumun "10 gün kural ihlali var" arkadaşlar kendi PM üzerinden bana "Özür dilerim, düşman hooddu, görmedim, tanımadım" tarzında şeyler söyledi, bu şekilde düşünmüş olabilirler onlara hak veriyorum, fakat bu konuda tamamen haksızlar "Sokağı yağmalayama gidiyoruz, ne var ne yok indireceğiz" bunun realistik olduğunu düşünmüyorum, TV kanalında yayınlanan 90'lar hispanik dizilerinde oynamıyoruz ne olursa olsun, arkadaşlar az önce söylediğim gibi düşünmüş olabilir, fakat "Ana Sayfa > Sunucu bilgileri > Sunucu kuralları > Oyun kuralları" buranın dikkatlice okunması, kime nasıl ateş edeceğinizin nasıl ve doğru bir şekilde seçilmesi düzgün bir türkçe ile anlatışmış, arkadaşlar buna uymayıp sokak ortasında gördükleri insanları vuruyorlar,
Gerçekten yapılan çok tat kaçırıyor, tanımadığınız bir insana sadece o bölgeden "geçiyor" diye ateş edilmesi değişik, gerçek hayatta belki olabilir fakat oyundayız, burada "Kural ihlali" olarak geçiyor, "Birini vurmadan önce, bu adam kim, ne olabilir, kameralar, çevredeki sivil insanlar, bunu yaparsak başımıza ne gelir, olay büyür mü?" tarzında düşünülmeli, fakat uzaktan bakınca belli oluyorki-. Discord sunucusundan atla moruk, atla gidelim motora denilmiş, herhangi bir rol olmadan Crenshaw'daki herkes vurulmuş,(Öznel düşüncem) "Hoover hoodu değil, bütün Crenshaw" umarım yaptıkları ihlalin karşılığını alırlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Emote verip ateş ettikleri kısım;
Spoiler: GösterGizle

Hasarlar;

Yaptıkları ihlali itiraf edip özür diledikleri kısım;

Ek açıklamalar(varsa): PM üzerinden "çok özür dileriz, düşman hooddan sandık" dediğiniz için yaralı rolümü bırakıp devam edecek kadar düşük bir oyuncu değilim, burada hakkımı arıyorum. Gerekli işlemlerin uygunlanması, arkadaşların yaptıklarının farkına varması ve tekrarlanmaması taraftarıyım.  :vice: :tommy:

« Son Düzenleme: 12.03.2021 01:25 Syeezow0 »

#1 - 12.03.2021 01:31
Yasaklandılar.