Konu: Melvin Carell | Shayla Mondragon - İzinsiz kalıcı hasar  (Okunma sayısı 92 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.03.2021 14:33
Hapishanedeyim, ve iki kişinin konuşmasına fark ettirmeden diye /me'den belirtip tanık oluyorum. Sonra Shayla Mondragon, konuşanlardan biri, geliyor ve: "Salağa yatma, dinleme bizi." tarzı şeyler söylüyor. Sonra üzerimde sigarasını söndürüyor; ama sigaraya nasıl ulaştığı belli değil. Frank Greco, konuşanlardan öbürü, "çakmağını alıp sigarasını yakar" emote'u veriyor.

#1 - 12.03.2021 14:52
Shayla_Mondragon olarak savunmam;
Üzerindemi söndürüyorum yönetimimi kandırmaya çalışıyorsun?
''Üzerine fırlattım'' yalan yanlış konuşmamanı ooc kinini bu kadar yansıtman hoş değil.
Karakterim seni fark etti ikide birde geziyordun etrafımızda sonrasında ise ''salağa yatma dedim'' seninde tabirlendirdiğin gibi.
Sonrasında sinirlenip üzerine sigara fırlattım.(söndürmedim)Sen beni ittirip üzerine ''sürtük'' diyincede emotem'i verip seni düşürdüm.
Gerekli screenshotslar;
1-Şahısın söylediği ve yönetimi kandırmaya teşebbüs olan ''sigarayı üzerimde söndürdü'' yalanına kanıt
2-Beni itikleyip/''Sürtük'' demesinin kanıtı 
3-Şahısı düşürüyorum   :minigun:

#2 - 13.03.2021 06:03
Merhabalar,
şikayet incelendi. Şablona uygun şikayet oluşturmadığınız ve kanıtların da yetersiz olmasından dolayı şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.