Konu: [11.03.2021] Fear-RP  (Okunma sayısı 182 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.03.2021 14:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @dadasfb

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dört kişi arabada adama bağrıyoruz, savaş esnasındayız hepimizde silah olmasına rağmen motordan inip arabada olan kişileri görmeden küfürler ediyor ve brawl rolüne giriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Video silinirse yedeği var, sıkıntı yok.

#1 - 11.03.2021 17:15
Merhaba, tamir sırasında önüme geçiyorsunuz. evet araçta dört kişisiniz, silahınız olduğunu bilemem. arabada olan kişileri görmeden küfürler ediyor demişsiniz sizi ic ve ooc tanımıyorum. brawl rolüne giriyor demişsiniz ve brawl rolünü siz başlatıyorsunuz.
Kusuruma bakmayın ama ben orada sıramı bekliyorum ve önüme geçmeye çalışıyorsunuz küfür ederek, karşılık vermem normal bir şey.
Admin kararını bekleyebiliriz.
Videoda silinmez merak etmeyin :)
Şikayetin açılma nedeni ise sanırım dün açtığım şikayetten dolayı.

#2 - 11.03.2021 17:17
Merhaba, tamir sırasında önüme geçiyorsunuz. evet araçta dört kişisiniz, silahınız olduğunu bilemem. arabada olan kişileri görmeden küfürler ediyor demişsiniz sizi ic ve ooc tanımıyorum. brawl rolüne giriyor demişsiniz ve brawl rolünü siz başlatıyorsunuz.
Kusuruma bakmayın ama ben orada sıramı bekliyorum ve önüme geçmeye çalışıyorsunuz küfür ederek, karşılık vermem normal bir şey.
Videoda silinmez merak etmeyin :)
Şikayetin açılma nedeni ise sanırım dün açtığım şikayetten dolayı.

Orada söylediğim gibi 'uzlaşmak istiyorum' kimseye şikayet açma gibi sebebim yok, olmaz. Birine şikayet açmadan önce onunla konuşurum, sanada o yüzden yazdım. PM'den yazdığım şeyi buraya atman, trajikomik.

#3 - 11.03.2021 17:32
Benim karakterim sinirli bir kişiliğe sahip, ben tamirde beklerken üzerime sürmeniz ve üstüne küfür ederek sıramı kapmanızdan sonra küfür etmesi gayet normal bir şey. Dediğim gibi üzerinizde silah olduğunu anlayamam. Fear-RP lik bir durum göremiyorum.

#4 - 11.03.2021 17:34
Benim karakterim sinirli bir kişiliğe sahip, ben tamirde beklerken üzerime sürmeniz ve üstüne küfür ederek sıramı kapmanızdan sonra küfür etmesi gayet normal bir şey. Dediğim gibi üzerinizde silah olduğunu anlayamam. Fear-RP lik bir durum göremiyorum.
Dört kişiyi görmezden gelip, düşman oluşumda olduğunu bildiğin halde küfür etmen. Gayet normal, evet doğru diyorsun dostum. Neyse admin kararına bırakıyorum, iyi forumlar size.

#5 - 11.03.2021 17:40
Silahınız olduğunu nereden bilebilirdim? Bana küfür ediyorsunuz ve motorum yanımda olduğu için ben de ona güvenip karşılık veriyorum. Brawlı da siz başlatıyorsunuz zaten.
Ek olarak düşman birlik olduğumuzu daha yeni öğrendiniz.
Ve tekrar dediğim gibi sizi ic ve ooc tanımıyorum.

#6 - 11.03.2021 17:50
Silahınız olduğunu nereden bilebilirdim? Bana küfür ediyorsunuz ve motorum yanımda olduğu için ben de ona güvenip karşılık veriyorum. Brawlı da siz başlatıyorsunuz zaten.
Ek olarak düşman birlik olduğumuzu daha yeni öğrendiniz.
Ve tekrar dediğim gibi sizi ic ve ooc tanımıyorum.
İC olarak karakterimi tanıyorsunuz, üzerine düşman oluşumda olduğunuzu dün olan savaş rolünde öğrendim. Tüm oluşumlar olarak karşılık bir çatışma içerisindeyiz, başka bir yanıt yok.

#7 - 11.03.2021 18:03
Lütfen bu şikayete bakan adminin ilk olarak bu şikayette bakmasını istiyorum.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=104100.0
İki tarafa aynı şeyleri yazmaktan yoruldum artık.