Konu: @Müphthela Noumouke_Nox CR  (Okunma sayısı 203 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.03.2021 16:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Müphthela Noumouke_Nox

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Ramming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş durmadan beni takipliyor ve bana çarpıyordu onun yüzünden 790 dolar kaybettim böyle bir haraket görmedim ben.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin uygulanmasını talep ediyorum.

#1 - 10.03.2021 17:11
Merhabalar, şikayet açan arkadaş katien yalan söylüyor, kimse kimseye böyle bir hareket normalde yapmaz, otoban yolundayken tırımı takla attırmadığı kaldı, bende şahısa karşılık verdim anlık sinirle, kimse kimseye böyle bir olay normalde yapmaz, bilgisayar performansım iyi olmadığı için videoyada çekemedim, fakat az birşey düşününce kimsenin kimseye böyle birşey yapmayacağı net belli olabilir, şahıs geldi tır ondan daha hızlı gidiyorken onu sollayacakken sollamama izin vermeyip köprüden beni aşağı atmaya çalıştı, üç dakika boyunca bunu yaptı, bende anlık sinirimden karşılık verdim, hiçbir delilim yok fakat, şahıs bizzat yaptıklarını yapmamış gibi davranıp birde şikayet açmış, ben roleplay hayatım boyunca böyle birşey görmedim, ooc yalan atmanız gerektirecek kadar ne kadar kin kapmışsanız idlewood'da rol yapacak kişilere cidden anlam veremiyorum, idlewood'lu zenci gördüğünüz anda direk üstüne sürün, aynen dostum aşşşşşşırı drajikomik ve coolsun bu arada, hatam neyse yemeye razıyım, fakat şikayette bulunan kişi idlewood zzencilerine kinli olduğundan dolayı, gelip tırımı oradan oraya vurdu, anlık sinirimle bende karşılık verdim, iyi roller dilerim, umarım ilerleyen roleplay sürecinizde böyle ooc kin kapıp birliklere kimsenin rollerini vesayre baltalamazsınız, böyle bir roleplay yok çünkü, burası roleplay sunucusu, freeoram değil, iyi roller dilerim, tabi rol yapıyorsanız.

#2 - 10.03.2021 17:29

Kendiside kabulleniyor zaten, önce kendisi yaptığını sonra zaten diyorki en azından senin gibi sonuna kadar yapmadım diyor, bana ramming yaptı ilk başta görür görmez, pit felan atmaya başladı kendimi bir an savaşta buldum zaten noluyor napıyor gibisinden, ardından anlık sinirimle tırına bende pit attım şahsın, iyi forumlar.

#3 - 10.03.2021 19:20

Kendiside kabulleniyor zaten, önce kendisi yaptığını sonra zaten diyorki en azından senin gibi sonuna kadar yapmadım diyor, bana ramming yaptı ilk başta görür görmez, pit felan atmaya başladı kendimi bir an savaşta buldum zaten noluyor napıyor gibisinden, ardından anlık sinirimle tırına bende pit attım şahsın, iyi forumlar.
Ben orada pit attım falan demedim of neyse flood döndüremem admin kararını bekleyelim dostum konuyu uzatma rica ediyorum..

#4 - 10.03.2021 20:18
Diceklerim bu kadar, iyi forumlar dilerim.

#5 - 12.03.2021 19:23
Ceza alacak. K&A