Konu: DEATMATHC, MİX  (Okunma sayısı 483 defa)

#10 - 05.03.2021 16:45
Olay ile herhangi bir alakam yok ama bir şeyler eklemek istiyorum.

Arkadaş NC attığı halde bizi tanımıyor ve mekanımıza gelip sıkıyor bu da DM'ye giriyor sonra da karşılık olarak biz bastığımız da şikayet arkadaşlarım lehine açılıyor burda bence şikayet sonlandırılmalı sevgi ve saygılarım ile Elmin Hasan Ahmedov
Selam, sıkmamın sebebi Robyn isimli arkadaşımıza ateş açmanız veya birilerine sıkarken onada sıkmanız, karakterim bunu duyduğu için ve Robyn'i de sevdiği için saldırma eyleminde bulunda hiç bir şekilde DM atmadım iyi forumlar.
Bizim Robyn'e sıktığımızı sen nerden biliyorsun? Artı olarak şuan söylediğin şey OOC yalan biz Robyn'e sıkmadık eğer elin de sıktığımıza dair bir kanıt var ise bekliyorum.

#11 - 05.03.2021 16:51

Arkadaş NC attığı halde bizi tanımıyor ve mekanımıza gelip sıkıyor bu da DM'ye giriyor sonra da karşılık olarak biz bastığımız da şikayet arkadaşlarım lehine açılıyor burda bence şikayet sonlandırılmalı sevgi ve saygılarım ile Elmin Hasan Ahmedov
Selam, sıkmamın sebebi Robyn isimli arkadaşımıza ateş açmanız veya birilerine sıkarken onada sıkmanız, karakterim bunu duyduğu için ve Robyn'i de sevdiği için saldırma eyleminde bulunda hiç bir şekilde DM atmadım iyi forumlar.
Bizim Robyn'e sıktığımızı sen nerden biliyorsun? Artı olarak şuan söylediğin şey OOC yalan biz Robyn'e sıkmadık eğer elin de sıktığımıza dair bir kanıt var ise bekliyorum.
Selam, Valmir Gjoni isimli arkadaşım söyledi ve şikayetle bir gram alakan yok burayı boş karalamalar ile doldurmandan rahatsızlık duyuyorum ve silmeni istiyorum, sadece şikayet açtığım kişiler yanıt yazarsa memnuniyet duyarım.

#12 - 05.03.2021 16:54

Selam, Valmir Gjoni isimli arkadaşım söyledi ve şikayetle bir gram alakan yok burayı boş karalamalar ile doldurmandan rahatsızlık duyuyorum ve silmeni istiyorum, sadece şikayet açtığım kişiler yanıt yazarsa memnuniyet duyarım.
Şikayeti doldurduğumu zannettmiyorum sadece kural ihlali yaptığınızı belirtmek istiyorum Valmir denen arkadaş orada değildi bile biz de sııkmadık zaten daha doğrusu arkadaşları biz kurtardık, ben gine de tekrar etmek isterim eliniz de bir kanıt var ise buraya sunmanızı istiyorum.

#13 - 06.03.2021 17:30
Şikayeti boş doldurma dedikçe yazmışsın, lütfen yazma artık yönetici kararını beklemek istiyorum.

#14 - 09.03.2021 02:26
Umarım en yakın zamanda şikayet sonuçlanır..

#15 - 12.03.2021 20:46
04.03.2021 21:32 Tarihinde bu şikayeti oluşturdum ancak hala bir yanıt alamıyorum, artık ilgilenir misiniz?

#16 - 13.03.2021 16:08
Merhaba, şikayet incelendi.

Şikayet içinde konu ile ilgilsi olmayan birçok yorum var, bu yorum sahipleri forum uyarısı alacak. Onun dışında DM ihlali için herhangi bir sorun görülmedi, savunma geçerli.

Francesco Esposito karakteri Mix ihlalinden dolayı ceza alacak.  K&A