Konu: BLood - OOC Dolandırıcılık  (Okunma sayısı 284 defa)

#0 - 08.03.2021 12:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @BLood

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
OOC Dolandırıcılık

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aralık ayında sslerde de göründüğü gibi BLood benden borç istiyor, güveni sunucunun bir etkinliği üzerinden veriyor. Etkinliğin üzerinden dolandırıcılık yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): 5 veya 55 vP, bu durumdayken fark etmez. Böyle bir şey yapıp bu tavırları sürdürdüğü için ve sunucunun üzerinden dolandırıcılık yaptığından dolayı şikayet açma gereği duydum.  :garip:

#1 - 08.03.2021 12:44

#2 - 08.03.2021 13:08
istediğin şey 5vp olsun canımın içi.

Etkinlikten bir gün önce samimi ve küfürlü konuşurken bir anda Psikolog diksiyonuna geçenlere ne deriz biliyorsun.

Şikayet zaman aşımı yedi, üzerinden 4 ay geçmiş ayrıca discord konuşmaları kanıt olarak sayılmaz.

Hem küfürler ederek 5vp iste arkadaşlığı bitir hem de Şikayet aç. Ne güzel İstanbul be diyorlar ya... tam oturmuş. Biraz boş yapıp yollayacaktım baktım ciddi ciddi 5vp için arkadaşlığı bozuyorsun. Diyecek bir şey de yok.  5vpye muhtaçsan paşa paşa hafta sonunu bekle. 4 ay beklemişsin 4 gün mü bekleyemeyeceksin yahu?

Savunma telefondan yapılmıştır. Linclemeyin uzun uzun yazamıyorum.

#3 - 08.03.2021 13:20

"Etkinlikten bir gün önce samimi ve küfürlü konuşurken bir anda Psikolog diksiyonuna geçenlere ne deriz biliyorsun.  discord konuşmaları kanıt olarak sayılmaz."
arkadaşlığımız çok samimi ve yakın değildi ki bu ilişkiyi buraya dökmeye hiç gerek yok, sadece yazı fazlalaşıyor. ayrıca, discord konuşmaları "duruma göre" sayılmıyor. discord konuşmaları üzerinden ooc ticaret yapıp ban yiyen çok kişi gördüm. çok bahsettiğin şu ilişkimizde de karşılıklı küfürler çoktu, dinime küfreden müslüman olsa.
Spoiler: GösterGizle
özlü sözleri sevdiğini düşünüyorum savunmandan :s
son attığın sste ucundan ettiğim küfürle vice'yi alakadar eden hiçbir durum göremiyorum. DM  kanalından Vice oynayan BLood'a değil de, BLood'a edilmiş bir şey. kolay gelsin

#4 - 08.03.2021 13:26
Ahahah. Dolandırıcılık için attigin ssler kabul edilecek. "Olay yüzünden ettiğin" küfür kabul edilmeyecek oyle mi? 😀🤔

Şikayet geçerli ise admin mümkünse bildirsin.

#5 - 09.03.2021 00:17
Merhaba,
iki arkadaş arasında bir konuşma geçmiş ve karşılıklı birbirinize güvenerek bir şeyler yapmışsınız. Güvenmediğiniz birine karşılık bekleyerek bir şey vermeniz sizin sorumluluğunuzda bu yüzden bir işlem uygulanmayacak.

İyi forumlar.