Alıntı yapılan: bakhtiyar - 16.04.2021 21:00Selam. Mesajlar sadece bu kadar değil ki. Chatlogta yoktu, oyun içi telefon komutundaki mesaj kutusunda kalan mesajları attım, silinen mesajlarda var yani. Loglara bakılabilir. Shabazz karakterini sık sık Pellegrini hoodunda gördü karakterim, onun için çalıştığını da biliyor yani. Shabazz karakteri gerçekten efsane bir karakter fakat şuan sizin karakterinizin onu görüp görmemesi önemli değil, ve daha öncesinde de söylediğim gibi şikayetlerde çok nadir olunmadığı sürece loglara bakılmıyor ki siz v1 oyuncususunuz bunu biliyor olmanız gerekiyor. Shabazz karakteri ile herhangi bir rol geçmişiniz mevcut ise ya da "silinen" mesajlarınızın bir ekran görüntüsü mevcut ise sizden onu atmanızı rica edeceğim. Her ne yanıt verirseniz verin son iletim budur. Yetkili kararı bekleyebiliriz, iyi bir gece geçirmenizi diliyorum.
Selam. Mesajlar sadece bu kadar değil ki. Chatlogta yoktu, oyun içi telefon komutundaki mesaj kutusunda kalan mesajları attım, silinen mesajlarda var yani. Loglara bakılabilir. Shabazz karakterini sık sık Pellegrini hoodunda gördü karakterim, onun için çalıştığını da biliyor yani.