Konu: [16.02.2021] Sergey_Schwanhild - Vladislav_Schwanhild - Dimitriy_Novikov  (Okunma sayısı 491 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 17.02.2021 00:53
Selam dostlar.

Olayla pek-çok alakam olmasa da, bir şeyler yazmak istedim. Öncelikle kişilerin yaptığı tek şey cidden DM atmak, paylaştığım videoları eğlence amaçlı atsam bile bana karşı yorumlarda ve Discord gibi medyalarda bana kin besliyor, benden nefret ediyorlar, ve IC olarak sürekli DM atıyorlar bu durum cidden sıkmaya başladı, kişilerin çok önceden birliklerinde rol aldım, güzel rollere giriştik, ama birlik sonradan biraz bozdu (Dragunov) O birliği cidden seviyordum, kendileri ettiler kendileri buldular, zaten aralarındaki DM'ci olan kişileri birliklerinden çıkartmış ve özür videosu çekip paylaşmışlardı, kendilerine saygı ile yaklaşıyorum umarım birlikleri yeni kadro ile çok güzel yerlere gelir ve OOC KİN, besleme DM gibi şeylerle karşılaşmayız umarım bize DM atan kişiler en ağır bir şekilde cezalandırılır.

Kanıt = https://hizliresim.com/9OaWDQ https://hizliresim.com/tULYqL
Video linki yorumlara bakılması için =
« Son Düzenleme: 17.02.2021 00:57 akbiyikcinarr »

#11 - 17.02.2021 01:01
Ben cidden anlamıyorum siz sıkınca dm olmuyor ama ben sıkınca dm cidden komik siz ve sizin gibiler kendini acındırarak bişeyler yapmaya çalışıyor buna sadece gülüp geçerim.

Videoda tarih açık ve net yazıyor ilk ateş eden onlar ben gereken kanıtları zaten yolladım.

#12 - 17.02.2021 01:09

#13 - 17.02.2021 01:27
Kanka hani dm attıydık noldu bak kendi kendinizi ifşaladınız resmen bize sıkıyorsunuz :D

#14 - 17.02.2021 01:34
Arkadaşlar benim açtığım şikayet tarafımca başka kişilerin arasına girerek forum kurallarını ihlâl edip spam yapıyorsunuz, bunu desteklemeden yönetimin kararı ve savunmanızı yaptığınızı görüyorum.  Onun haricinde herhangi bir post olarak atmazsak sevinirim. Herkese iyi geceler.

#15 - 17.02.2021 02:27
Sergey_Schwanhild olarak karakter değişikliği uygulayan Evgeny_Schwanhild mixing yaparak ve ihlâl saydığımız için kanıt formatlarına bunu da ekleme gereği duydum. Kişinin yeni karakteriyle herhangi bir rolüm yok, kuralları cidden aştığının göstergesini vurgulamış bulunuyor.

Yönetimin bilgisine.
Spoiler: GösterGizle

#16 - 17.02.2021 06:11
Kanka hani dm attıydık noldu bak kendi kendinizi ifşaladınız resmen bize sıkıyorsunuz :D

Öncelikle merahaba, *kanka* gibi cümleleri kullanmazsanız sevinirim, aramızda bir samimiyet bulunmamakta, video da göründüğü gibi ilk emotu siz veriyorsunuz, ardından Stefan isimli arkadaşım silahını çıkartıp sıkıyor, bize sıkacağınızı bildiğimiz için dolu geziyoruz, ve tahmin ettiğimiz gibi bize sıkıyorsunuz her şey bariz ortada cidden boş cümlelerle burayı doldurmak istemiyorum, yönetim ekibine bırakıyorum gereği yapılsın iyi forumlar. 
« Son Düzenleme: 17.02.2021 06:13 akbiyikcinarr »

#17 - 17.02.2021 15:58
Sergey_Schwanhild olarak karakter değişikliği uygulayan Evgeny_Schwanhild mixing yaparak ve ihlâl saydığımız için kanıt formatlarına bunu da ekleme gereği duydum. Kişinin yeni karakteriyle herhangi bir rolüm yok, kuralları cidden aştığının göstergesini vurgulamış bulunuyor.

Yönetimin bilgisine.
Spoiler: GösterGizle

Dragunov birliğinden ayrıldım ve nc atıp tekrar birliğe girdim ne anlatıyosun sen ? ne mixi ?

#18 - 03.04.2021 08:36
Vladislav daha sonradan yasaklanmış, şikayette onun dışında değerlendirebilecek bir şey görünmüyor. K&A