Konu: [5.03.2021] Keshawn Treway - RETARTED-RP.  (Okunma sayısı 76 defa)

#0 - 05.03.2021 15:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keshawn Treway - @sp00nface

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde belli olmakta.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP,RETARTED-RP.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşa çok az çarptım,abartılmayacak derecede,yine de durup bir şeyin var mı diyip rolümü yaptım,arkadaş direk olarak aşırı agresiflik rolü sergileyip meslek başındaki birine çok ağır ailevi hakaretler etti. Yaptığı rol mantığa aykırıdır,Retarted-RP'den işlem uygulanmasını talep ederim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/816265519383838723/817376606020042763/sa-mp-142.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 05.03.2021 16:03
Çarpıp kaçıyorsun, sonra geri dönüp "İyi misin?" diye soruyorsun.Bana araçla çarpmışsın, sakin bir cevap vermemi mi bekliyordun? Oynattığım karakter çarpıp kaçmandan dolayı o anlık öfkelendi ve sana küfür ederek çıkıştı.Burada bir kural ihlali göremiyorum ayrıca o mahalle benim karakterimin takıldığı mahalle, kendi mahallem olduğu için sana karşı mahalleye güvenerek sert çıkışmam gayet normal.Bu şartlarda bana araçla çarpman karşısında küfür ile karşılık vermem gayet normal değil mi?
Savunmam bu kadar, iyi forumlar dilerim.

#2 - 06.03.2021 13:18
Merhaba, @sp00nface

Bu tarz durumlarda çok abartılı tepki vermek rolü bozabiliyor, mantık dışı olabiliyor. Bu yüzden dikkat etmeniz konusunda sizi uyarıyorum. Onun dışında Keshawn karakterinin sert çıkışına denilebilecek pek bir şey yok, yukarıda savunma yapılmış ve savunma uygun görüldü. İyi forumlar dilerim, şikayet kapatıldı.