Konu: [04.03.2021 - Pacho Cartago ]Ortak Nezaket, Üslup, GYM Sırası -  (Okunma sayısı 111 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.03.2021 22:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pacto Cartago

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.03.2021 Saat: 22.38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuncu önce GYM esnasındayken GYM sıramı aldı, akabinde kişiyi uyarmamın ardından 'pm' kanalından irite edici kelimeler kullandı devam etmesi takdirinde şikayet açacağımı belirtmeme rağmen devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/fqyD7Y

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını ve bu saydığım ihlallerden ceza almasını ve tekrarlamamasını rica ediyorum.

#1 - 04.03.2021 22:45
İşinin bittiğini düşünüp gym aletlerini ben kullanmaya başladım bana pm'den kardeşim-bilader sözcüklerini kullanarak üst perdeden konuştuğun için senin kelimelerini sorguladım. OOC kanallar üzerinden benimle üst perdeden konuşamazsın kullandığın kalıplar yanlış ve rahatsız edici. Kimse senin kardeşin değil biladerin değil aslanın değil kaplanın değil. Burası senin mahallen değil burası bir oyun platformu ve burada ki insanlarla olan diyaloğunu seviyeli bir şekilde yapmalısın. Burada hiç bir yanlışımı görmüyorum ve kendimi de yeterince açıkladığımı düşünüyorum.

#2 - 04.03.2021 22:49
Kimse senin de şımarık çocuğun değil, normal hayatında da burada da bazı kurallar var buna uygun davranmalısın. Elinde bir kanıtın varsa koyabilirsin, kimseye şımarık çocuk, kaç tane kardeşim var vs. ithamlarda bulunamazsın. Hoş, kaç kardeşin olduğu veya kaç yaşında oldukları oyun dünyasında beni alakadar etmiyor.

#3 - 04.03.2021 22:59
Yani anlamıyorum, sen bana kardeşim biladerim hayırdır vesaire dediğinde ben senden özür dileyip uzaklaşacakmıyım? Ne olsun istiyorsun? Bana yaklaşımından dolayı sana hak ettiğin cevabı verdim. Bundan sonra yazacaklarımın az önceki postta yazdıklarımın tekrarı olur o yüzden uzatmıyorum, savunmam bu kadar.
Spoiler: GösterGizle

[22:16:04] (( << Martin Maxwell (166): Benim yaşında kaç tane kardeşin var ))

[22:16:16] (( >> Martin Maxwell (166): bilader ikili tartışmaya çevirme sal şunu bitirelim geç işte ))

[22:16:19] (( << Martin Maxwell (166): Ne biladeri ya ))

[22:16:21] [VC] {C8C8C8}Tebrikler tüm aşamaları başarıyla tamamladınız.

[22:16:21] [VC] {C8C8C8}Yetenek durumunuzu görüntülemek için (/yetenek) | Toplam kazanılan EXP: 147

#4 - 04.03.2021 23:02
''Hayırdır?'' yazdığım bir mesaj göremiyorum ben, benim ettiğim hitap senin ettiğin hakaret. İkisi arasında büyük bir fark var bence buna dikkat et. Yaklaşımımda ya da ettiğim hitaplarda karşı tarafın alınganlığını sağlayacak bir hitabım veya hakaretim yok.
« Son Düzenleme: 05.03.2021 20:35 Shadow »

#5 - 06.03.2021 04:58
Merhabalar, şikayet incelendi. Karşılıklı ihlaller sonucunda gelişen bir konuşma olmuş, kimse ceza almayacak fakat tekrarı halinde ceza alabilirsiniz.

İyi forumlar.