Konu: Edvon_Frasheri | OOC kin, OOC üslüb  (Okunma sayısı 118 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.03.2021 17:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Edvon_Frasheri, @akbiyikcinarr

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:21:/02/2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi PM kanalı üzerinden OOC bana karşı küfür ettmiştir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/aAORAs

Ek açıklamalar(varsa): Kişiyle anlaşmaya çalıştım, ve bana agresif davrandı, bende ona karşı şikayet açma kararı aldım, Jail işlemi uyuglanması isteerim.

#1 - 05.03.2021 21:57
Olayın üzerinden neredeyse 1 hafta geçiyor, belki de daha fazla. Kişilerin bana ettiği birlik içi küfürler vesaire zaten mevcut ancak atmayacağım kendi küfür ettiği yerleri atmaması da ayrı komiğime geldi zaten (: Olayın üzerinden dediğim gibi 1 hafta falan geçiyor, kendilerine açtığım şikayetlere şikayet ile karşılık veriyorlar bu durumda çok farklı OOC kinli olduğu için bana karşı bu şikayeti bu kadar zaman sonra açtı kişiler ile hiç bir şekilde OOC'de muhabbetim yok, tamamen kestim kendileri Discord ve bu tarz platformlar üzerinden rahatsız ediyorlar zaten, kimin OOC kinli olup-olmadığı belli yani gelip bana /f Chatten demediğiniz kalmadı zamanında ben bir şikayet bile açmadım ancak şikayet açmaya başladığımda bana şikayet ile karşılık verdiniz. Dediğim gibi olayın üzerinden 1 hafta falan geçiyor zaman aşımı olabilir bunu yönetim ekibine bırakıyorum zaten, iyi forumlar.

#2 - 06.03.2021 04:06
Merhaba, olay 21 Şubat tarihinde gerçekleşmiş ve şikayet değerlendirilmeyecek.

İyi forumlar.