Konu: [05.03.2021 - Douglass_Boyd] İZİN GEREKTİREN ROL  (Okunma sayısı 135 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.03.2021 00:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Douglass_Boyd @Ragged

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mateo_Bogdani @ExtacyPoop

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.03.2021  23.58

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
8-) KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:
Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık

19.06.2020 GÜNCELLEME NOTU: 19.06.2020 tarihinde yapılan topluluk kuralları güncellemesi itibariyle Vice Roleplay içerisinde yapılacak bütün taciz/tecavüz & pedofili rolleri yasaklandı. İlgili maddeye ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gönderdiğim ssler tamamını anlatıyor aslında, aracımızdan indiğimizde yanımıza geldi bir bağlantım olmamasına rağmen yanımdaki kızı süzer emote ve rahatsız olunduğu belli edildiği halde saçma bir zihniyet ile taciz edilmeye başlandı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ülkemde böyle insanlar görüyor olmak beni üzüyor.

#1 - 06.03.2021 00:44
Şahitliğimi onaylıyorum, gerekenin yapılmasını yönetim ekibinden talep ediyorum.

#2 - 06.03.2021 12:44
Merhaba,
Bu şikayette karşı taraftan hangi kısımda izin alması gerektiğini anlayamadım. "kadını süzer" emotu yüzünden mi yoksa sizin karakterinize laf attığı için mi izin almalı? Burada herhangi bir sorun yok, bu kısmı OOC halletmek yerine rolden halletmişiniz zaten, onun dışında bu rolden rahatsız olduğunuzu karşı tarafa belirtebilirsiniz. Karşı tarafın "izin gerektiren rol" tarafında herhangi bir ihlalini göremedim.

Ekran görüntülerinde Douglas karakteri İzin Gerektiren Rol İhlali yapmamış fakat Türkçe Terim kullanmış, kendisine Türkçe Terim için şikayet açmadığınız için ceza vermek yerine kendisini bu konuda uyarıyorum. @Ragged

Şikayet kapatılmıştır, iyi forumlar.