Konu: [Frank_Gustavo @Alicim] İhlaller Zinciri  (Okunma sayısı 109 defa)

#0 - 04.03.2021 17:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Frank_Gustavo @Alicim

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarded-RP, FEAR-RP, Yaralı kuralı ihlali, Türkçe terim kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam. Kısaca yazacağım, zaten ihlalin netliği görülüyor. Frank karakteri, onaylı hood bölgemde 10'dan fazla kişi arasında birine saldırıp düşürüyor. Sonrasında, o kadar kişinin arasında yerdeki adamın başında beklemeye devam ederek "Orospu çocuğu" ve "Mahalle kurallarıymış, sikerim" gibi korkusuzca sözler söylüyor. Bunun üzerine diğer oluşum üyeleri ile beraber Frank karakterini darp ediyoruz, yere düştükten sonra da "Anca 2 kişi zaten" tarzında hiçbir rol belirtisi barındırmayan, tamamen OOC kafasından geçirdiği şeyleri role döküyor. Sonrasında yerde yatarken onaylı hoodumda, hood'daki kalabalık zenci grubuna rağmen "Siktim ananızı" tarzında Türkçe terim barındıran sözlerini devam ettirerek ihlallerini sürdürüyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu tarz toxic roller, gerçekten benim ve Idlewood'da diğer rol yapan oluşum üyelerimin fazlasıyla canını sıkıyor. Her gün 10'a yakın troll/toxic oyuncunun keyfimizi kaçırmak için elinden geleni yaptığı Idlewood bölgesinde, temiz bir rol alanı oluşana kadar gördüğüm her troll/toxic oyuncu hakkında şikayet oluşturmaya devam edeceğim. Gerekli cezaların da Vice Roleplay yönetimince verileceğinden şüphe duymuyorum.

#1 - 07.03.2021 12:34
Frank_Gustavo fearrp ihlalinden cezalandırılacak.