Öncelikle ben soygun için o evi soyuyordum, 8 çuval çalabilme hakkım vardı ve 5 tanesini çalıp, götürüp sattım ve tekrar geldim olay yerine, bir baktım arkadaş orada ev soyuyordu, bende içeri girdim /ecal komutu yazdım ve kişi o sırada bana saldırmaya başladı ve beni yaralıya düşürdü, ardından kapıya çıktı ve kaçtı gitti, bir süre ben yerde yaralı rolü yaparken, ıc kardeşim olan Ozzy Rochelle ile oradaydım kişi tekrar geldi ve tekrar saldırmaya başladı ardından kardeşimi yere düşürdü ve bende ıc kardeşim olan kişinin aracına bindim ve /me aracı kilitler. emotesi verdim, arkadaşın attığı ekran görüntüsündede bu emote mevcut, ardından arkadaş kapı açma emotesi verdi, bende kapı kilitlidir dedim ve bırakıp gitti hiçbirşey demeden, ıc bir şekilde ortak aldığımız aracın anahtarını henüz üzerime alamadım ama kilitleme rolüne girdim.
eğer arkadaş orada şikayetçi olsaydı /do kanalından aracın anahtarı sizde mevcut değil, veya kapı kilitli değildir. gibi birşey söyleseydi rolümüzü ona göre sergilerdim.
kişi ben sistemden çuval alırken, hareketsiz kaldığımdan dolayı bu konudan yararlandı ve beni yere düşürdü içeri gelip, bu olaydan dolayıda o kişi hakkından şikayetçiyim, savunmam bu yöndedir teşekkür ediyorum.
https://hizliresim.com/ScdjfF