Konu: [27.02.2021 - Ragnar Rochelle] Refuse RP Non-RP  (Okunma sayısı 159 defa)

#0 - 27.02.2021 19:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ragnar Rochelle @Phertando

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Refuse RP Non-RP

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi evi soyarken gördüm aynı zamanda benim de soyduğum evi ve onu yabancı olduğu için dövüyordum kişi arabaya g basarak telefondan yardım istedi kapıyı açma emotesi vererek onu indirdim role uyum sağlamadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Tüm kapılar kapalı kilitler emotesi vermiş hali hiç bir kapı açık değil, görüyorsunuz
Spoiler: GösterGizle

Bu da "/me aracı kilitler" yazdıktan sonra f basınca kapıyı açmış hali Non-RP kanıt.

Ek açıklamalar(varsa): Ek olarak "/me aracı kilitler." gibi bir emote veriyor fakat burada rolü baltalıyor aracın anahtarı onda olmamasına rağmen "/me aracı kilitler." yazıyor. Zaten kanıtlarım da f bastığım zaman bunu sırf kilitledi mi diye denemiştim evet, kilitlememiş f basınca aracın kapısı açıyordu. Yani burada aynı zaman da me kanalını da kötüye kullanıyor. Olmayan anahtarın rolünü yapıyor.
Normalde N tuşuna veya /arac kilit yazdığımız zaman bile bu emote çıkar otomatik ama arkadaş anahtara sahip olmadığı için me kanalından böyle bir emote veriyor. Ve Non-RP kuralını da çiğniyor.

#1 - 27.02.2021 19:30
Öncelikle ben soygun için o evi soyuyordum, 8 çuval çalabilme hakkım vardı ve 5 tanesini çalıp, götürüp sattım ve tekrar geldim olay yerine, bir baktım arkadaş orada ev soyuyordu, bende içeri girdim /ecal komutu yazdım ve kişi o sırada bana saldırmaya başladı ve beni yaralıya düşürdü, ardından kapıya çıktı ve kaçtı gitti, bir süre ben yerde yaralı rolü yaparken, ıc kardeşim olan Ozzy Rochelle ile oradaydım kişi tekrar geldi ve tekrar saldırmaya başladı ardından kardeşimi yere düşürdü ve bende ıc kardeşim olan kişinin aracına bindim ve /me aracı kilitler. emotesi verdim, arkadaşın attığı ekran görüntüsündede bu emote mevcut, ardından arkadaş kapı açma emotesi verdi, bende kapı kilitlidir dedim ve bırakıp gitti hiçbirşey demeden, ıc bir şekilde ortak aldığımız aracın anahtarını henüz üzerime alamadım ama kilitleme rolüne girdim.

eğer arkadaş orada şikayetçi olsaydı /do kanalından aracın anahtarı sizde mevcut değil, veya kapı kilitli değildir. gibi birşey söyleseydi rolümüzü ona göre sergilerdim.

kişi ben sistemden çuval alırken, hareketsiz kaldığımdan dolayı bu konudan yararlandı ve beni yere düşürdü içeri gelip, bu olaydan dolayıda o kişi hakkından şikayetçiyim, savunmam bu yöndedir teşekkür ediyorum.

https://hizliresim.com/ScdjfF

#2 - 27.02.2021 20:00
Öncelikle oradaydım ve gelip durduk yere saldırıyorsunuz kişi evi soyarken gördüm ve dövdüm diyorsunuz. Ev sizin değil tanıdığınız bir insanın değil dövme hakkını nerden buluyorsunuz merak ediyorum? 

#3 - 27.02.2021 20:24
"Bu evi demin ben soyuyordum sattım geldim devam edelim Alaycı tavırlar ile gülüyor" tarzında benim ile role giriyor benim daha soyduğumu bile görmeden böyle bir role girmesi çok saçma geliyor. Neyse Ragnar karakterini tanımıyorum ve yanımda evi soyuyor yani nereden güveneceğim. Karakterim ani refleks olarak Ragnar'a saldırıyor.

#4 - 27.02.2021 22:07
evi soyduğunu görmesem ben niye gelip role gireyim seninle çok saçma savunma olmuş, ayrıca açılan oyuncu şikayetlerinde hepsinin neredeyse senin adının olması insanların sadece açıklarını araman anlamına gelir, birkaç hata olunca onu değerlendiren insanlardan olmanı tavsiye etmem, ileriki hayatında işine yarayabilir dostum 

#5 - 27.02.2021 22:08
Peki sen ragnarı, evi soyarkenmi ani refleksle dövüyordun komik olma.

#6 - 27.02.2021 22:31
Kucağındaki çuvalı araca bırakır emote'nu da mı ben göstereceğim? Bak, orada araca koyar emote'nu görmüş çuvalı ışınlayarak koymadım ya..

#7 - 01.03.2021 04:17
Araca önce ki çuvalı attığın çok belli kişiyi Bug abuse yaparak düşüyorsunuz.

#8 - 03.03.2021 02:06
Merhabalar, şikayet incelendi. İki taraf da ceza alacak.

İyi forumlar, şikayet kapatıldı.