Konu: [01.03.2021 - Rose Hennessy] Maske Kural İhlali  (Okunma sayısı 275 defa)

#0 - 01.03.2021 21:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @NightRose

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.03.2021 - 21:02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Maske Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Maske kural ihlali yaptığı ekran görüntüsünde net bir şekilde gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Maske_23966 hakkında da işlem yapılırsa iyi olur. Winchester Hall karakterinin de verdiği hatalı /do ekran görüntüsünde gayet net bir şekilde gözüküyor.

#1 - 01.03.2021 22:03
Öncelikle Merhaba, sizler oraya girmeden önce etkinlik için oradaydık ve görüntülerde ismimin gözükmemesi gerekiyordu maskeliydik konu kendi aramızdaydı bir anda sizi attılar ve herşey karıştı, IC bir şekilde ben hapiste değildim etkinlik için çekildim. Rapor attık ve bizi çekmelerini bekledik keşke ilk önce oyunda bana ulaşmayı deneseydiniz, ben size gerekli açıklamayı yapabilirdim. Admin kararı teşekkürler.
« Son Düzenleme: 01.03.2021 22:08 NightRose »

#2 - 01.03.2021 22:09
Etkinlik rolünü yapsaydın o zaman, bizim ile neden role giriyorsun? IC'de Lombardi ile konuşurken konuşulanları kaldıramayıp karşılık veriyorsun. Madem etkinlik karakterisin, neden benim ile maskeyle role giriyorsun?

#3 - 01.03.2021 22:10
Farkındaysan önünde bulunan kadın zenciye cevap veriyorum, sana dönük tek bir cevabım yok. Lütfen ben gerekli savunmayı yaptım admin kararı bekleyebiliriz. Orada tek maskeli benmişim gibi tek şikayet bana açılmış dikkat ederek şikayet açın.
« Son Düzenleme: 01.03.2021 22:13 NightRose »

#4 - 01.03.2021 22:17
Ek açıklamalar kısmını sanırım okumamışsın. Şikayette onları da belirttim zaten, dikkatli oku.

Aynen, önündeki zenciye söylüyorsun. Ekran görüntülerinde net bir şekilde gözüküyor. Şikayeti de istediğime açarım.

#5 - 01.03.2021 22:19
Pekala, biraz fazla kinlisin sanırım bana sorun değil PM yoluyla ulaşsaydın gerekli açıklamayı yapardım, admin kararı.

#6 - 01.03.2021 23:20
Selamlar! Winchester_Hall karakteri benim olduğu için bir savunma bırakıyorum.

Öncelikle bağırmalarım da ve "Haik Kalashnikov" karakteri ile girdiğim rollerde "IC"'de geçen Hennessy ailesiyle ilgili bir rol bulunmuyor. NightRose'unda söylediği gibi etkinlik için oradaydık ve yetkili bekliyorduk. Ben stabil bir şekilde seninle rolümü yaptım her hangi bir kışkırtmaya veyahut sizin aranızda geçen rolü baltalamaya yönelik bir rolüm olmadı. Dediğim gibi ben orada kendi rolümü yapıyorum.

Onun dışında /ado Emote'una gelecek olursak, sunucuda veyahut IC olarakta mimlenmiş bir yürüşünüz bulunuyor. Bunu IC/OOC tüm herkes bilmekte. Ermeni dediğimiz anda ilk akla gelen şey /pedmove 12, o anlık orada yürüyüş tarzım o olduğu için "Adeta bir Ermeni gibi yürüyor" Emote'sinde bir sorun göremiyorum.
Yinede tüm kararı yetkililere bırakıyorum, şahsen şikayet açılmasa da Ek Not'lara benim adımda bir şikayet geçtiği için savunma yapma gereğinde bulundum. İyi forumlar iyi roller!

#7 - 02.03.2021 00:48
Selamlar, incelendi.

Burada planlı bir etkinlik rolü mevcuttu. Karakter ise guest bir karakter, Rose Hennessy karakteri değil. Bu guest rolü yaparken -yani farklı bir karakteri oynarken- adının Rose Hennessy olarak görünmemesi için bu maske takılmış. Yani burada bir maske kural ihlali yok, çünkü yönetimin bilgisi dahilinde olan bir rol burada mevcut.

Bu bağlamda herhangi bir cezai işlem uygulanmayacak.