Konu: [19/02/2021] Oyuncu Şikayeti: Dimitriy Novikov  (Okunma sayısı 190 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.02.2021 12:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dmitriy Novikov- egeahinbey

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lucifer Pyatrow

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19/02/2021, 23:54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarded-rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kavga rolü yapıyoruz. Kişi bir an da gelip geçmiş olsun diyor. Sonrasın da rolümüz bitiyor ve aracımıza geçiş sağlıyoruz. Dimitriy, bize durmamızı söylüyor, duruyoruz sonra (Şimdi siktirin gidin.) Cümlesini kullanıyor. Biraz daha beklediğimiz de kişi hiç bir sebep olmadan silahını çekip bize doğrultuyor. Bir kavga rolün de silah çekilmesi saçma bir hareket. Gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Her silah alındığın da en ufak bir şeye silah çekilmesi bana saçma geliyor. Realistik düşünürsek bir kavga rolü bitmiş ve araca binip gidecekler. Adam durdurup silah gösteriyor. Amacı nedir? Söyleyeceklerim bu kadar.

#1 - 22.02.2021 12:58
şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 22.02.2021 15:34
Merhaba kişiler yakın arkadaşımla kavga ediyor sonrasında küfür edip gidiyorlar bende orada tepki gösterdim bunda sakıncalı bişey yok

#3 - 02.03.2021 03:02
Şikayetin sonuçlanmasını talep ediyorum.

#4 - 02.03.2021 23:40
İncelendi, sizi korkutmak için silahını çekmiş ve siz gittikten sonra silahını tekrardan eski yerine koymuş, burada herhangi bir sorun göremedik. Taraflar muhtemelen aralarında tartışmış ve karşı taraf üstün olmak için silahını çekip sizin karakterinizi göndermiş. Bu tarz basit durumlarda şikayet açmak yerine önce karşı tarafla iletişime geçmenizi öneririm.
K&A