Konu: Uzun süredir düzeltilmeyen bazı buglar.  (Okunma sayısı 127 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.02.2021 14:25
Merhaba, sunucuda çok uzun zamandır olan ve bir türlü düzelmeyen bir takım buglar var, bunların çoğu kişiyi rahatsız ettiğini düşünüyorum. Bana denk gelenleri aşağıya listeliyorum.
1- Araçların spawnlanma bugu. Araçlar çoğu yerde kendi kendine spawnına gidiyor. Rolü çoğu zaman kötü etkileyen durum. Özellikle Jefferson Motel ve Starfish iskelesinin girişindeki bölgede araçtan indikten kısa bir süre sonra araç yok oluyor. Uzun zamandır süren bu bugun bir an önce düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum.

2- Callsign bugu. CPH de durum nasıldır bilmiyorum ama PD araçlarında bir dönemler callsign sorunu vardı. Sorun halen devam ediyor. Çoğu PD aracı callsignsiz geziyor. Callsignin olmasının daha hoş bir görüntü olduğunu düşünüyorum. Bence bu bugta düzeltilmeli.

3- Hırsızlık bugu. Bildiğiniz üzere içinde eşya kalmayan evler tadilata düşüyor. Fakat şöyle bir durum var. Bir çok kilitsiz ve içine girilen evde /soygun yazıldığı zaman bu evde eşya kalmamış uyarısı alınıyor. Ev tadilatta olmamasına rağmen soyulamıyor. Buda çok can sıkıcı bir bug, düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum

4- Borsa. Bu bug olarak değerlendirilmeyebilir ama bence borsadan bir şey alındığı zaman genelde stokta bulunan birim sayısı yetersiz diyor. Bununla ilgili bir düzenleme yapılabilir. Stok sayısı arttırılabilir yada kaldırılabilir diye düşünüyorum.

Eklemeler
Ölünce bazen Blueberry'e spawnlanma bugu var.
Hurda satma kısmında /hurdasat yazıldığı zaman aşağıya düşüp sürekli bayılma bugu var.
« Son Düzenleme: 28.02.2021 13:52 Noptech »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 27.02.2021 14:32
Araç spawnlanması ile callsign durumu birleşebiliyor, öyle bir sorun da var. Sivil bir araçta ECHO yazması pek hoş değil. Haricindekileri onaylıyorum, umarım kısa sürede düzeltilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 28.02.2021 14:54
Kesinlikle bugların fixlenilmesi gerekiyor, bazı durumlarda bu buglar can sıkıcı olabiliyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 11.07.2021 14:37
Bug bildirimi AR-GE niteliğinde değildir. Bug bildirimini forumdaki ticket bölümünden yapmalısınız.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok