Konu: Joshua Diaz -Rondell Raynolds-İl-legal kural ihlali  (Okunma sayısı 359 defa)

#10 - 13.03.2021 14:37
@RusFuck Olaya şahit olan James Nelson

#11 - 13.03.2021 15:02
Evet, onaylıyorum şahitliğimi

#12 - 13.03.2021 19:25
 Aktif bir savaşda olduğumuz için en yakın zamanda incelenmesini talep ediyorum eğer kanıtlar yeterliyse daha ticket açacağım @Mnemosyne
« Son Düzenleme: 13.03.2021 19:35 ElwenKleins »

#13 - 14.03.2021 15:29
Dostum sen gelmeden buluyorlar zaten arabada olan silahı, başka söylenecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. :vice:

#14 - 14.03.2021 15:50
Dostum sen gelmeden buluyorlar zaten arabada olan silahı, başka söylenecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. :vice:
Ben gelmeden önce söylüyorsun James Orda motordaydı. (SS leri kontrol et. yalan söylüyüp yönetimi kandırmaya çalışmamalısın).

#15 - 14.03.2021 16:43
Olaya şahit olabilir, bunda herhangi bir sorun yok. Orada sen yoktun, James vardı ve sen oraya gelsende gelmesende o araç aranır. Bu çok normal bir şey zaten, orada rol yaparak senden ruhsat istiyorlar. Sen de ruhsatım mevcut diyorsun, memurlara gösteriyorsun. Fakat orada ruhsatının olmadığı çıkıyor, aracın sahibinin sen olduğunu biliyorlar. Karara bırakalımda adminler karar versin, daha söylenecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. :vice:

#16 - 14.03.2021 18:20
Olaya şahit olabilir, bunda herhangi bir sorun yok. Orada sen yoktun, James vardı ve sen oraya gelsende gelmesende o araç aranır. Bu çok normal bir şey zaten, orada rol yaparak senden ruhsat istiyorlar. Sen de ruhsatım mevcut diyorsun, memurlara gösteriyorsun. Fakat orada ruhsatının olmadığı çıkıyor, aracın sahibinin sen olduğunu biliyorlar. Karara bırakalımda adminler karar versin, daha söylenecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. :vice:
Polislere bizde silah olabileceği şùphesini uyandírmasan belki o araç aranmazdì kimse bilemez zaten yaptığınız ihlaller apaçık ortada admin kararı bekleniyor.

#17 - 16.03.2021 22:50
Sonuçlanırmı acaba sizde insansınız benim gibi günde şikayet açan 20 insan var ama yeni bir savaş başlayacak lütfen en kısa zamanda ilgilenmesi dileğiyle @Mnemosyne @dixsept

#18 - 20.03.2021 03:03
@Mnemosyne @dixsept Forumu görmeniz için!!  :uzi:

#19 - 20.03.2021 03:41
Merhaba,

Rol akışı nasıl gelişirse gelişsin, hiçbir şekilde illegal bir oyuncu diğer oyuncuları polise şikayet edemez veya buna vesile olamaz.

Joshua Diaz ve Rondell Raynolds illegal karakterler PD'ye herhangi bir şikayet/ihbar ve türevi rolleri gerçekleştiremediği için ceza alacaklar.

Rol sonucunda herhangi bir silah kaybınız vesaire var ise forum üzerinden şikayet linki ile birlikte ticket açabilirsiniz.

İyi eğlenceler.