Konu: Covboy Earl [20.02.2021] GBİ  (Okunma sayısı 141 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.02.2021 20:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Conroy_Earl @Stephan_Andersson

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran görüntüsünde mevcut

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Güvenli bölge ihlali, RetartedRP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Koğuşa girdiğimizde kişi Aidan karakterine yumrukla saldırdı ve sistemsel bayılttı, /do dan güvenli bölge izni istemedi, rapor attım Flexman bakmıştı sanırım ve tepki bile vermedi. Aynı sorun benim de başımdan geçti ve @Manifesto 300 dakika attı. Kişinin cezalandırılmasını talep ediyorum teşekkürler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir.

#1 - 21.02.2021 22:17
O bölgenin GBI bir alan olduğunu bilmiyordum, şahıs o an admine rapor atıp aramızda IC geçen olayı belirtti, admin ise beni PM üzerinden uyarıp, bir dahaki eylemim de ceza işlemi uygulayacağını bildirdi. Bende kendisine bir bilmediğim için yapdığımı söyleyip, bir daha yapmayacağımı söyledim. Şahıs ise olay yaşandıktan sonra ''Dostum dünden beri sizinle uğraşıyoruz, ne kadar lowsunuz'' PM üzerinden belirtmiş olduğu tabirini kullanıp, rol sorgulamış oldu.

#2 - 22.02.2021 01:24
Şahsım tarafından kişiye kesinlikle ''Dostum dünden beri sizinle uğraşıyoruz, ne kadar lowsunuz'' bu şekilde bir PM atılmamıştır kendisi troll ve low rp olduğu için rolde bile cevap vermedim, ben uyarılmadan ceza aldım. Bu şikayette yapılacak bir savunma olduğunu sanmıyorum kural ihlali net bir şekilde ortada, hatanı kabul edip köşene çekilmen en doğru karar olur en azından yetkili insiyatifine göre ceza hafifleyebilir. Tarafımdan herhangi bir ileti daha gelmeyecektir kural ihlali ortada.

Adalet mülkün temelidir.

#3 - 26.02.2021 02:55
Sahitligimi onayliyorum.

#4 - 26.02.2021 13:46
Merhaba,

İlgili karakter o sırada tarafımca uyarıldı. Herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak.

Şikayet kapatıldı.