Konu: [20.02.2021 - Marcus Caesar-Jocquise Vaughn-Teion Stokes] Retarted RP  (Okunma sayısı 186 defa)

#0 - 20.02.2021 21:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marcus Caesar  @Merthetrouble   Teion Stokes   @CherrYYY   Jocquise Vaughn  @Çaçakiri

Olaya dahil olan şahit karakter adı: William Robert  @eyup123

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.02.2020 16:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Chatte görüldüğü gibi,William Robert adlı kişiyle Ganton Caddesi üzerinde bir araç kazası yaptık.Bunun üzerine,polise tutanak tutturmak için yolda bekliyorduk. Sonrasında, birden fotoğraftaki arkadaşlar geldi ve -herhangi bir geçmişte rol  ya da husumet yaşamadık- birden sözde bir saniyelik emoteyle aracımı çektiler.Kaza rolumüz bölündü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 20.02.2021 21:56
Şikayette sözü geçen herkes adına savunma yapıyorum,

Araç parçalamak adına şehirde bir gezinti yapalım dedik ve şehir içinde gezmeye başladık, tam o sırada kişinin aracından indiğini gördük ve biraz bekledik, uzaktan izledik. Zaman geçti ve biz gaza bastık, emote verdik ve aracı çektik. Bu çekme işlemini yapabilir miyiz diye soru attık ve olumlu cevap aldık ayrıca. Yanından geçerken motorun da açık olduğunu gördük ve hemen emote vererek aracı çektik, olayın içinde Retarted-RP yok. Kaza rolü yapmadan önce aracınızın motorunu kapatmalıydınız. Teşekkürler ve iyi forumlar.

((Ek açıklama emotu verdikten sonra 3 saniye bekledik ve siz aracın kilidini açtınız, ss'de gözüküyor. Eğer emote verdiğimiz gibi çektiğimizin videosu varsa belirtin.))

#2 - 20.02.2021 22:08

Araç parçalamak adına şehirde bir gezinti yapalım dedik ve şehir içinde gezmeye başladık, tam o sırada kişinin aracından indiğini gördük ve biraz bekledik, uzaktan izledik. Zaman geçti ve biz gaza bastık, emote verdik ve aracı çektik. Bu çekme işlemini yapabilir miyiz diye soru attık ve olumlu cevap aldık ayrıca. Yanından geçerken motorun da açık olduğunu gördük ve hemen emote vererek aracı çektik, olayın içinde Retarted-RP yok. Kaza rolü yapmadan önce aracınızın motorunu kapatmalıydınız. Teşekkürler ve iyi forumlar.

((Ek açıklama emotu verdikten sonra 3 saniye bekledik ve siz aracın kilidini açtınız, ss'de gözüküyor. Eğer emote verdiğimiz gibi çektiğimizin videosu varsa belirtin.))

Nasıl yani  motorun açık olması aracı çekebilmenize olanak mı sağlıyor? Şahsi fikrimce yapılan bu rolü her towtruck sahibi yapsa,şehirde bir kaos ortamı olur. Sözü yetkililere bırakıyorum.

#3 - 21.02.2021 01:28

Nasıl yani  motorun açık olması aracı çekebilmenize olanak mı sağlıyor? Şahsi fikrimce yapılan bu rolü her towtruck sahibi yapsa,şehirde bir kaos ortamı olur. Sözü yetkililere bırakıyorum.
Dediğim gibi, yetkili kadrosuna sorduk ve onayladı bizi. Parçalama garajında konuşuyoruz ve bunu zaten yapmamız gerekli.

#4 - 02.03.2021 20:37
Şikayet incelendi.

Birlik liderinizi bu konuda zaten uyarmıştım. Size hurdalık verildiyse sadece işletmeniz için verildi. Çekici ile Bug Abuse yaparak araçları çekici ile götürüp satamazsınız.  Ceza işlemi uygulanacak.

Şikayet kapatıldı.