Konu: Robbie Ralphy, Adam Sharco | DM, Agresif Rol  (Okunma sayısı 143 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.02.2021 23:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Robbie Ralphy @Muhammed57 , Adam Sharco @ademortakcI

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.02.2021 22:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, bayıltacakken yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motorumu her zaman park ettiğim yere gittim. İki zenci gelip bana durduk yere küfürler etmeye başladılar, şahısları daha önce hiç görmedim. Ben oralı olmadım kavga çıkarmamak için, daha sonra birden saldırmaya başladılar ve beni bayılttılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Cidden sunucuda brawl harici rol yapmayı bilmeyen, dm atmaktan başka amacı olmayan bu mahlukatlar yüzünden sunucudan her geçen gün soğuyoruz.

« Son Düzenleme: 21.02.2021 16:28 MCB16 »

#1 - 21.02.2021 11:52
Arkadaşım şahsı mahalledeki duvarlara sprey ile kışkırtıcı şeyler yazan/çizen birisine benzetti ve biraz sinirli yaklaştı, olay başından beri herkesi sakinleştirmeye çalıştım ama başarısız oldum. Arkadaşımla beraber dövüştüğünü gördüğümde ise arkadaşımın yanında kavgaya dahil oldum, agresif davrandığımı düşünmüyorum.

#2 - 21.02.2021 16:27
Arkadaşım şahsı mahalledeki duvarlara sprey ile kışkırtıcı şeyler yazan/çizen birisine benzetti ve biraz sinirli yaklaştı, olay başından beri herkesi sakinleştirmeye çalıştım ama başarısız oldum. Arkadaşımla beraber dövüştüğünü gördüğümde ise arkadaşımın yanında kavgaya dahil oldum, agresif davrandığımı düşünmüyorum.

Alıntı
Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, bayıltacakken yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir.
Sizin beni duvarlara sprey ile kışkırtıcı şeyler yazan/çizen birisine benzetmeniz brawl rolüne girmek için yeterli bir sebep değil.

#3 - 21.02.2021 17:57
Duvarlara sprey ile kışkırtıcı şeyler yazan/çizen birisine benzetmemden dolayı sana saldırmadım, arkadaşıma hakaret ettin konuşma esnasında ve arkadaşım sana saldırmaya başladı ben ise arkadaşıma destek çıktım.

#4 - 21.02.2021 20:12
Öncelikle selamlar, iyi forumlar. İyi roller herkese.  :vice:

Geçtiğimiz günlerde de burada ot içme tarzı roller yapmıştık. Sokaklar arasında "hit up" olarak ifade edilen duvar karalayıp karşı topluluğu aşağılama olayları oluyor.
Bizde bu karakteri öyle biri sandık ve daha sonra ise olayın üstünü kapatmaya çalıştık. Sokakta takılan bir siyahiden "Gider misin arkadaşım, tamamdır." gibi sözler duyamazsınız zaten. "Yürü, ikile." diyerek çıkışmamız agresif rol mü? Zaten bize /incele çektiğinde biz girmesek bile sen brawl'a girecektin. Buna eminim.

Hala gitmek yerine bize çıkışmaya devam ettiğinde bir brawl gerçekleşti. Sebepsiz veya öylesine gelip bir kavga başlatmadık. Gereksiz bir suçlama yapman hiç etik değil.

Herkese kaliteli vakitler Vice Platformu.

#5 - 21.02.2021 20:22
Ortada hakaret falan göremiyorum. Dün gece orada sizin karakterlerinize benzeyen birkaç zenci beyazlar tarafından dayak yedi olay yerine polisler falan geldi, oradan geçerken tüm bu olanlara tanık oldum. Sizi de onlara benzettiğim için bu şekilde söyledim. Ayrıca incele atmam brawl rolü başlatacağım anlamına gelmiyor bu nasıl bir zihniyet? Karakterim tamamen legal kavga dövüşle hiç ilgisi olmaz. Cidden sizin gibi insanlar yüzünden sunucudan soğuyoruz, tek bildiğiniz rol kavga dövüş ona da rol denebilirse. Tek bildiğiniz, karşı taraf bize bir yanlış yapsın kavga çıkaralım sonuçta zenciyiz başka rol yapamayız. İşte siz ve sizin gibiler yüzünden zencilerin yapabildiği tek rol bu. Neden legal kesimde hiç zenci görmüyoruz, çünkü sizin gibi insanlar zenci ırkınını tamemen kavgacı, ot çeken pislik insanlar gibi gösterdiği için.

#6 - 02.03.2021 20:30
Şikayet incelendi.

İlgili karakter yasaklanmış. Şikayet kapatıldı.