Konu: [20.02.2021] Pernell_Banks Robbie_Ralphy | Müslüman rolleri ve Fear-RP ihlali  (Okunma sayısı 181 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.02.2021 14:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Pernell_Banks @SerhatReiS Robbie_Ralphy @Muhammed57

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

12-) YASAKLANMIŞ ROLLER
 Sunucu içerisinde yönetim tarafından, düzeni korumak amacıyla bazı roller kısıtlanmış veya yasaklanmış durumdadır. Bu rolleri gerçekleştirmeden önce gerekli yetkiliden onay alınmalıdır.  Bu roller aşağıda sıralanmıştır:
Müslüman rolleri
------------------------------

Fear-RP

IC sohbetten spam.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Robbie adlı arkadaşı ilk attığım ekran görüntüsünde dövüyorum, arka taraflara bakarsanız görünebilir. Sohbette gördüğünüz gibi "Bu adam müslüman, tesbihi var" gibi cümleler kullanarak yasaklı rol yapıyor, yarım saat sonra arkadaşlarımla onlardan en az on kişi fazlayız ve bir motorla gelip küfür ediyorlar bu da Fear-RP ihlali olması gerek.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ediyorum, trollinge kaçıyor bu olay.

#1 - 21.02.2021 20:05
Öncelikle selamlar. Ekran görüntülerinde müslüman rolü yaptığıma dair bir kanıt göremedim, yetersiz kanıtla suçlama olmuş. Orada olan olay diğer karaktere vermiş olduğum tepki. Çünkü bana müslüman olduğunu söylediği bir rol yapmıştı.

"Ne dibime giriyon pis müslüman!" demek bir müslüman rolü örneği mi? Sadece karalama amaçlı açılmış şikayet belli ki.

Ayrıca "...yarım saat sonra arkadaşlarımla onlardan en az on kişi fazlayız ve bir motorla gelip küfür ediyorlar bu da Fear-RP ihlali olması gerek." demişsin arkadaşım. Bizden sadece 3 kişi fazlasınız orada.  :D Ayrıca motor ile kaçarken küfür ediyoruz orada, kaçarken sesleniyoruz herhangi bir ihlal göremedim. IRL'da kavgada dayak yedikten sonra sızlanmak gibi bir rol oldu orada yani. Birden fazla kez yazdığım yerde hata ettim, isteyerek çokça yazmadım. O sırada bir pm'leşme içindeydim ondan dolayı yanlış mesajları tekrarladım. Yine de birden fazla kez öyle bağırmışım gibi role yansıtırsak herhangi bir ihlal görünmüyor ortada.

Böyle durumlarda olayın aslını pm üzerinden öğrenmek veya daha olumlu yaklaşmak varken her açıkta ekran görüntüsü açıp şikayet açmayı doğru bulmuyorum. Trolling tarzı deyimlerle bizi kötülemen hiç etik değil. Yine de herkese rollerinde ve forumda iyi deneyimler dilerim.

#2 - 21.02.2021 20:26
Selamlar, sunucuda garip davranırken ceza almamak için forumda üslubunu düzeltmişsin, sunucuda saçma sapan hareketlerde bulunup BANA GÖRE, forumda bu şekilde davranman garip geldi. Benim amacım kimseyi karalamak değil, gerekeninin yapılmasını istemek. O kişinin rol desteğine ihtiyacı olabilir, yaptığı rolü görmezden gelebilirdin ama olayı uzattığın ve daha sonrasında rol ortamlarımızı mahvettiğin için şikayet açmak istedim. Üç kişi fazlayız demişsin, sadece iki kişi bir motordasınız ve böyle IC sohbetten spam atarak rolümüzü mahvediyorsun.

Yönetici kararını bekliyorum, LÜTFEN açıklama dışında başka bir YANIT yazmayın.

#3 - 25.02.2021 17:07
Selam, Robbie adlı arkadaş ban yemiş fakat Pernell adlı arkadaşta trollingler yapıyor, incelenmesi için videoyıu bırakıyorum. 4:10'dan sonrasını izleyebilirsiniz, yorumlarda da Multi yaptığını söylüyor.

#4 - 26.02.2021 14:10
Merhaba,

Robbie_Ralphy yasaklanmıştı, Pernell_Banks karakterine tolerans gösterilip ceza verilecek. Aynı durumun tekrarı halinde kalıcı olarak yasaklanacak.

Şikayet kapatıldı.