Konu: Daniel Fenver emotesiz işlem @Makaveli  (Okunma sayısı 224 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.02.2021 16:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daniel Fenver @Makaveli
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mateo Bogdani   @ExtacyPoop

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Sslerde mevcuttur.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Oyundan düşmüştüm internetimdeki bir problemden dolayı iki dakika geçmeden oyuna girdim ve aracımın çalındığını fark ettim, ardından normalce rolüme devam ettim sonra rol bitince arkadaşa pmden sordum çaldığına dair emoten vb, var mı diye arkadaş ise oyundan düştüğünü ve emotenin silindiğini söyledi fakat Mateo Bogdani @ExtacyPoop pmden ona sormuştu emoten var mı diye o da emote alma gibi bir zorunluluğum yok, demişti ardından bana pmden oyundan düştüm yazdı gerekli işlemin yapılmasını istiyorum karakter 22 level bu hataları yapmaması gerektiğini biliyor olması gerek iyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/XqNdVT  https://hizliresim.com/95yK2e    https://hizliresim.com/GJiTiP

Ek açıklamalar(varsa): Gereki cezayı almasını istiyorum karakteri 22 level ve bu tarz olayların hata olduğunu biliyordur diye düşünüyorum.

#1 - 21.02.2021 16:26
Öncelikle iyi günler dilerim. Kendi tarafımdan savunmamı yapıyorum. Santa Maria Boulevard tarafına yolun orta taraflarında gördüğüm ``Huntley`` model arabayı, birliğimizin tamirhanesinde bulunan çekici ile /me ile belirterek çekicinin kancasına taktım ve hurdalığımıza doğru gazladım.  Hurdalığa geldiğimde oyunum bug sebebiyle kapandı ve girdiğimde araca düzkontak işlemi uyguladım. Kişi /araclarim komutu ile aracının gps`ine bakarak hurdalığa geldi ve ``Kapıyı aç, kapıyı aç, araba benim`` tarzında cümleler kurdu ve bende buna karşılık olarak kişinin arabasını kendisine teslim ettim. Rol sonrası /pm`den arabayı sen mi çaldın tarzında bir soru geldi ve sonrasında şikayet açıldı. Savunmam bu şekildeydi iyi günleri, iyi roller dilerim.

Son olarak kişiye /pm`den emote atma zorunluluğum yok değil, ss alma zorunluluğum yok dedim. Zaten oyundan düşmesem emote`umu ss alıp size yollayabilirdim :)
« Son Düzenleme: 21.02.2021 16:28 Makaveli »

#2 - 21.02.2021 16:34
Aracımı geri vermedin, attığım ssde aracımı motorunu bozup hennesylerin mekanına bırakmışsın.

#3 - 21.02.2021 16:35
Aracı benim bıraktığıma dair bir ss varsa atabilirsiniz.
Üstelik somut delillerle kanıtınızı belirtin, başka bir savunmam yok. İyi günler.
« Son Düzenleme: 21.02.2021 16:37 Makaveli »

#4 - 21.02.2021 16:48
Öncelikle iyi günler dilerim. Kendi tarafımdan savunmamı yapıyorum. Santa Maria Boulevard tarafına yolun orta taraflarında gördüğüm ``Huntley`` model arabayı, birliğimizin tamirhanesinde bulunan çekici ile /me ile belirterek çekicinin kancasına taktım ve hurdalığımıza doğru gazladım.  Hurdalığa geldiğimde oyunum bug sebebiyle kapandı ve girdiğimde araca düzkontak işlemi uyguladım. Kişi /araclarim komutu ile aracının gps`ine bakarak hurdalığa geldi ve ``Kapıyı aç, kapıyı aç, araba benim`` tarzında cümleler kurdu ve bende buna karşılık olarak kişinin arabasını kendisine teslim ettim. Rol sonrası /pm`den arabayı sen mi çaldın tarzında bir soru geldi ve sonrasında şikayet açıldı. Savunmam bu şekildeydi iyi günleri, iyi roller dilerim.

Son olarak kişiye /pm`den emote atma zorunluluğum yok değil, ss alma zorunluluğum yok dedim. Zaten oyundan düşmesem emote`umu ss alıp size yollayabilirdim :)

Pekala, daha somut bir delil elde edemezdik, kendi ağzının ile aracı çekiciyle çekip hurda-sat'a götürdüğünüzü bildirdiniz.

#5 - 21.02.2021 16:52
Yetkilinin işini zorlaştırmayalım, yeterli savunmamı yaptım. Sonucu bekliyebiliriz. Tekrardan iyi günler.

#6 - 21.02.2021 17:43

Pekala, daha somut bir delil elde edemezdik, kendi ağzının ile aracı çekiciyle çekip hurda-sat'a götürdüğünüzü bildirdiniz.

Son olarak bulunan tamirhane ve hurda bölgesi illegal bir birliğin illegal bir alanıdır.

Daha uzatmayalım yetkili kararını bekleyelim. İyi roller.

#7 - 23.02.2021 15:19
Merhaba,

Yapılan savunma yeterli bulundu. Belirtilen suçlamaya dair somut bir kanıt bulunmuyor, bu durumda herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak.

Şikayet kapatıldı.