Konu: [21.02.2021] Maske 21389  (Okunma sayısı 223 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.02.2021 02:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_21389

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Conroy Earl

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Park, Car Ramming. Hatalı emote kullanımı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşları vuracaktık, bir anda gelip aracımıza vurdu. Yuvarlak aldığım yere bakarsanız aracımızın yandığını göreceksiniz. Böyle hızlı bir şekilde reelde kimse kimseye çarpmıyor, çarpamaz.  Durduk yere bir araba yanmaz sanırım (?) Arkadaş sanırım reelde böyle gelene geçene vurarak araç sürüyor. Chatte birde yanlış emote vermiş. "silahını çeker, baş üstünde akıl bırakmaz." :thinking:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 21.02.2021 02:37 WHATUPCUZZ »

#1 - 21.02.2021 15:08

#2 - 21.02.2021 16:17
Selam, gördüğünüz gibi bizim arabadan duman falan çıkmıyor, lagın etkisiyle kişilerin önüne geçtim. Landstalker araç kullananlar bilir, araba takla atıp devrilmeye müsait bir araç. Ben sadece önlerine geçtim arabaları bir anda yanmaya başladı sanırsam. Ki sunucuda aracın motoru duruyor, araba patlamıyor. Lag etkisiyle olduğunu düşünüyorum. Emote konusuna gelirsek, sunucuda bu tarz emote kullanan çok insan var. Misal verirsek /me yanında ki adama yaslanır, karşısında ki gereksiz adama bakıyor. Bu emoteleri kullanan insanlar ceza yemediği için bende bu tarz bir kereliğe mahsus emote kullandım. Gerisi admin insiyatifine kalmış, eğer arkadaşların canını sıktıysam kusura bakmasınlar, teşekkürler iyi forumlar. @Flexman

#3 - 23.02.2021 15:16
Merhaba,

Car Ramming/Parking suçlaması üzerine yapılan savunma yeterli bulundu. Başkaları hatalı emote veriyor diye sizin de bir kereliğine mahsus veriyor olmanız doğru değil. Bu durumu not aldık. Bu seferliğine hatalı emote konusunda herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak, aynı durumun tekrarı halinde kesinlikle tolerans gösterilmeyecektir. Lütfen daha dikkatli olun.

Şikayet kapatıldı.