Konu: [19.02.2021]Heroldina_Malenchenko | Powergaming ihlali  (Okunma sayısı 116 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.02.2021 18:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Heroldina_Malenchenko @Heroldina

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lisa_Cooper @Efearac1

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar üç motor bana küfür ediyorlar, iniyorum brawl rolü gerçekleşiyor diğerleri kaçıyor bu Heroldina adlı arkadaş emote vermeden yerden kalkıyor tek emotesi /me silkendi, bence bu hatalı bir rol herhangi bir yaralı rolü yapmadan kalkıp gitmesi hatalı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şikayet açmayacaktım, arkadaş PM'den ortak nezaketini bozduğu için açmaya karar verdim.

#1 - 19.02.2021 19:25
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 20.02.2021 20:21
https://cdn.discordapp.com/attachments/712066262477308007/812735250362400768/unknown.png

ben gittim emote verdim adam bana ceza aldırmak için o emoteyi göstermeden ss atmış.

Sürem bitti emotemi verdim ayağı kalktım arkadaş ne bekliyor ben orda sabaha kadar yatayım mı?

kişinin yönetim kandırmaktan dolayı ceza almasını istiyorum.

#3 - 21.02.2021 15:29
Merhaba,

Yapılan savunma yeterli bulundu. Verdiğiniz emotelara özen göstermelisiniz. Herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak.

Şikayet kapatıldı.