Selam, hızlıca konuya geçiyorum NON-RP başlığından başlamak istiyorum burada hiç bir şekilde NON-RP bulunmuyor karakterim 16 yaşında uyuşturucu bağımlısı onun üzerine fazla gidersen böyle tavırlar,hareketlerle sana karşılık verebilir. ve ayrıca karakterim eski BRYSTAL üyesi. Ergen olduğu içinde böyle tavırlar yapması normal bir şey sonuçta sen beni, benim mekanımda kışkırtıyorsun. DM başlığına gelirsem burada hiç bir şekilde DM yok emotem verilmiş ve rollü bir şekilde sana sıkıyorum, kendinde demişsin socialde atıştık daha sonrasında böyle bir durum oldu diye. Aşağıda DM kuralı yazıyor.
Ekleyeceğim bir şey daha var, socialden gördüğünüz gibi anneme küfür ediyor ve beni mekanımda kışkırtıyor burada ona sıkmamın başlıca sebeplerinden biriside bu, ayrıca socialde sadece bu kadar demedi daha başka küfürlerde var fakat bulamadım :/ - Ayrıca bildiğim kadarıyla türklere özgü kelimelerin kullanımı yasak fakat kişi burada "amk" gibi bir kısaltma yapıyor.
Bir de kişinin SS'i yok tüm SS'ler arkadaşının, arkadaşıyla discorddalar anladığım kadarıyla burada MİXİNG gibi ihlaller söz konusuda olabilir, PM konuşmalarının hepsi yok. - Ve SS'leri dikkatlice incelerseniz benim maske taktığımda telsizden maskeli olarak gözüktüğümü anlayıp PM'den DM atabilir diyor trajikomik bir durum daha.
SS:

6-) DEATHMATCH
Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.