Konu: Tazwell_Hawkins Non RP - DM  (Okunma sayısı 284 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.03.2021 15:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tazwell_Hawkins @illeqal
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kendall_Cardenas @Rezh

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.03.2021 - 14:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non RP - DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz Tazwell Hawkins karakteri ile başta socialda tartışma yaşadık sonrasında İC'de karşılaştık ve aramızda küfürleşmeler döndü ardından Tazwell_Hawkins karakteri garajdan ayrıldı telsizden Kendall araclığı ile beni olduğu yere götürtmeye çalıştı fakat Kendall karakteri dediki gelmiyicekmiş felan telsiz konuşmalarının hiçbirini ben yapmadım bu arada zaten sslerde gözükecek o olay sadece Kendall karakteri ile aramızda gülüşme sebebi olsun diye oldu Kendall karakteri o rolü öyle devam ettirdi. Neyse sonra bu adam geldi garaja pompalı ile bana sıkmaya başladı ayrıca adamın yaptığı roller bence çok saçma çünkü adamın karakteri 16 yaşında bir çocuk karşısında 21 - 24 yaşlarında bir adam görse konuşurken çekinir ürker fakat bu adam çocuk rollerini çok yanlış anlamış 16 yaşındaki bir çocuk Tazwell_Hawkins karakterinin yaptığı rolleri yapmaz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/HfnypB - https://hizliresim.com/MQhC02 - https://hizliresim.com/MgS0dk

Ek açıklamalar(varsa): Herhangi bir ek açıklamam yok sadece şahısın cezalandırılmasını talep ediyorum.

#1 - 07.03.2021 15:11
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 07.03.2021 15:36
Selam, hızlıca konuya geçiyorum NON-RP başlığından başlamak istiyorum burada hiç bir şekilde NON-RP bulunmuyor karakterim 16 yaşında uyuşturucu bağımlısı onun üzerine fazla gidersen böyle tavırlar,hareketlerle sana karşılık verebilir. ve ayrıca karakterim eski BRYSTAL üyesi. Ergen olduğu içinde böyle tavırlar yapması normal bir şey sonuçta sen beni, benim mekanımda kışkırtıyorsun. DM başlığına gelirsem  burada hiç bir şekilde DM yok emotem verilmiş ve rollü bir şekilde sana sıkıyorum, kendinde demişsin socialde atıştık daha sonrasında böyle bir durum oldu diye. Aşağıda DM kuralı yazıyor.

Ekleyeceğim bir şey daha var, socialden gördüğünüz gibi anneme küfür ediyor ve beni mekanımda kışkırtıyor burada ona sıkmamın başlıca sebeplerinden biriside bu, ayrıca socialde sadece bu kadar demedi daha başka küfürlerde var fakat bulamadım :/ - Ayrıca bildiğim kadarıyla türklere özgü kelimelerin kullanımı yasak fakat kişi burada "amk" gibi bir kısaltma yapıyor.

Bir de kişinin SS'i yok tüm SS'ler arkadaşının, arkadaşıyla discorddalar anladığım kadarıyla burada MİXİNG gibi ihlaller söz konusuda olabilir, PM konuşmalarının hepsi yok. - Ve SS'leri dikkatlice incelerseniz benim maske taktığımda telsizden maskeli olarak gözüktüğümü anlayıp PM'den DM atabilir diyor trajikomik bir durum daha.

SS:

6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

#3 - 07.03.2021 15:44
social daki yorumlara bakarsan amk gibi kelimeler görebilirsin, ve ilk tartışma çıktığı yerin ss'ini atarsan çok iyi olur bence.

#4 - 07.03.2021 15:46
social daki yorumlara bakarsan amk gibi kelimeler görebilirsin, ve ilk tartışma çıktığı yerin ss'ini atarsan çok iyi olur bence.

Socialdekilerin yaptığı hatayı seninde yapman hoş bir davranış değil, ilk tartışma SS'ini bulamadığımı belirttim şuan konumuz pek de o değil sadece tartışma döndüğü hakkında kanıt bıraktım, fazla yanıt vermeye gerek yok tüm savunmalar yazılmıştır yöneticiye bırakalım sonucu. İyi forumlar.

#5 - 07.03.2021 16:25
Merhaba "MİXİNG" denmiş fakat orada demisimki CK edemez ayrıca sıkarsa DM olur ve maske takmış demişim maske takmış dememin sebebi arkadaşım ile TS üzerinden sesli sohbetteydik maske takınca q mu attı dedi bende dedimki hayır maske taktı o olay budur herhangi bir mixing durumu yok.

#6 - 07.03.2021 16:31
Kendall'ın dediğini onaylıyorum.

#7 - 07.03.2021 19:55
Selam, hızlıca konuya geçiyorum NON-RP başlığından başlamak istiyorum burada hiç bir şekilde NON-RP bulunmuyor karakterim 16 yaşında uyuşturucu bağımlısı onun üzerine fazla gidersen böyle tavırlar,hareketlerle sana karşılık verebilir. ve ayrıca karakterim eski BRYSTAL üyesi. Ergen olduğu içinde böyle tavırlar yapması normal bir şey sonuçta sen beni, benim mekanımda kışkırtıyorsun. DM başlığına gelirsem  burada hiç bir şekilde DM yok emotem verilmiş ve rollü bir şekilde sana sıkıyorum, kendinde demişsin socialde atıştık daha sonrasında böyle bir durum oldu diye. Aşağıda DM kuralı yazıyor.

Ekleyeceğim bir şey daha var, socialden gördüğünüz gibi anneme küfür ediyor ve beni mekanımda kışkırtıyor burada ona sıkmamın başlıca sebeplerinden biriside bu, ayrıca socialde sadece bu kadar demedi daha başka küfürlerde var fakat bulamadım :/ - Ayrıca bildiğim kadarıyla türklere özgü kelimelerin kullanımı yasak fakat kişi burada "amk" gibi bir kısaltma yapıyor.

Bir de kişinin SS'i yok tüm SS'ler arkadaşının, arkadaşıyla discorddalar anladığım kadarıyla burada MİXİNG gibi ihlaller söz konusuda olabilir, PM konuşmalarının hepsi yok. - Ve SS'leri dikkatlice incelerseniz benim maske taktığımda telsizden maskeli olarak gözüktüğümü anlayıp PM'den DM atabilir diyor trajikomik bir durum daha.

SS:

6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.
Eklemek istediğim birşey var emoteyi verip sıkınca DM atmamış olmuyorsun orada diyorki "YETERLİ NEDEN GEREKLİ" sen socialda birisi ile atıştın icde karşılaştın ve tartışmalar devam etti karşı taraf sana küfür etti diye sen ona çekip sıkamazsın sonuçta sen ne tanınmış bir organize suç örgütünün başısın nede başka birşey bu olay şey karşı taraf anneme küfür etti çekip sıkayım bu yanlış birşey non rp konusunada değinmek isterim eski Brystal üyesi olman ve uyuşturucu bağımlısı olan çekip sıkmıyor veya herkese atar yapmıyor bu durumları uyuşturucu kullanmışken yaparsan doğrudur onaylarım sonuçta kafası yerinde değil fakat sen ayıkken bu durumları yaparsan bu olay karışır diyeckelerim bu kadar kararı adminler verecektir.

#8 - 03.04.2021 08:42
Social'dan atışmanız, birbirinize karşı sebepsiz bir şekilde küfür etmeniz sıkabileceğiniz anlamına gelmiyor. @illeqal

Tazwell DM kapsamında ceza alacak, şikayet kapatılmıştır. K&A