Konu: Geri çekildi.  (Okunma sayısı 361 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.02.2021 16:42
Geri çekildi, K&A
« Son Düzenleme: 18.02.2021 22:11 Climomaniax »

#1 - 18.02.2021 19:15
Selam.

Şikayete adım yazıldığı için bir kaç ekleme yapacağım, Krikor Azizian karakteri Vice Sahili'nde sivil karakterim ile takılırken beni hiç tanımadığı halde gelip bacağıma sıkan bir karakter, karakteri yöneten kişinin DM arayaşında olduğu zaten apaçık ortada. Kişinin youtube kanalındaki videoları izlediğimizde de bunu gayet iyi anlayabiliyoruz zaten, her neyse. Kişi hakkında herhangi bir şikayetim yok, en azından bu rollük yok. Çünkü bu rolde benim açımdan bakacak olursak rol gidişatına göre olaylar şekillendi ve herhangi bir hata yoktu. Sadece Krikor Azizian karakterini yöneten arkadaşımıza DM arayışından kendini bir an önce arındırmasını ve sunucudaki rollere kendini kaptırarak eğlencesine bakmasını diliyorum. Herkese iyi forumlar. :)

#2 - 18.02.2021 19:54
Selam.

Şikayete adım yazıldığı için bir kaç ekleme yapacağım, Krikor Azizian karakteri Vice Sahili'nde sivil karakterim ile takılırken beni hiç tanımadığı halde gelip bacağıma sıkan bir karakter, karakteri yöneten kişinin DM arayaşında olduğu zaten apaçık ortada. Kişinin youtube kanalındaki videoları izlediğimizde de bunu gayet iyi anlayabiliyoruz zaten, her neyse. Kişi hakkında herhangi bir şikayetim yok, en azından bu rollük yok. Çünkü bu rolde benim açımdan bakacak olursak rol gidişatına göre olaylar şekillendi ve herhangi bir hata yoktu. Sadece Krikor Azizian karakterini yöneten arkadaşımıza DM arayışından kendini bir an önce arındırmasını ve sunucudaki rollere kendini kaptırarak eğlencesine bakmasını diliyorum. Herkese iyi forumlar. :)
Söylediğin gibi role göre olaylar şekillendi, her hangi bir hata yok. Söylediklerine gelecek olursak açık konuşacağım PM'den beni övüp övüp duran adamsın neden forumdan çamur atma peşindesin?

#3 - 18.02.2021 23:19
Selam.

Söylediğin gibi role göre olaylar şekillendi, her hangi bir hata yok. Söylediklerine gelecek olursak açık konuşacağım PM'den beni övüp övüp duran adamsın neden forumdan çamur atma peşindesin?

"Seni" değil, "Krikor Azizian" karakterini övüyorum. Yazdığım cümleyi tekrar oku, "İllegaldeyken Krikor favorimdi, hala favorim, çok seviyorum karakteri" diyor. Seni öven kim burada, tam olarak anlayamadım? Algı yaratmaya çalışma, kimsenin seni övdüğü yok. Orada övdüğüm kişi Krikor Azizian karakteri. Ancak lafımın hala arkasındayım, karakteri yöneten kişi, yani sen. DM arayışındasın, bunu da zaten iki gündür önüne gelene DM atarak kanıtlıyorsun. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil, açılan şikayet tarafımca bile açılmadı, tekrar söyleyeyim, o cümlede övülen SEN değil, Krikor Azizian karakteri. :) İyi forumlar. Okuduğunuzu anlamaya çalışın.

#4 - 21.02.2021 14:30
Şikayetin geri çekilmesiyle K&A.