Konu: Uyuşturucu Paketi içeriği gözükmemesi konusu  (Okunma sayısı 162 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.02.2021 17:54
VCPD üzerinde çok sık yaşadığımız bir problem. Genellikle /do kanalından zanlının vereceği yanıta bağlı olarak rol gerçekleştiriyoruz.
Ne yazık ki bazıları /do üzerinden yalan belirtebiliyor.

/ustara esnasında "Uyuşturucu Paketi"'ne tıkladığımızda içeriğinde hangi çeşit ürünün kaç gram olduğu gözükebilmeli.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 15.02.2021 16:41
Uyuşturucu paketi, içinde marijuana ve kokain vesaire uyuşturucular barındırmıyor. Onaylı hood bölgelerinde o paketi açıp bölgede rol yaptığınız esnada bir miktar para kazanmak için oluşturulan bir sistem.

Yani içinde sabit bir şey olmadığı için, içinde ne olduğunu sorunca net bir cevap vermeleri zor, özellikle sistem hakkında kapsamlı bilgileri yoksa.

Marijuana, kokain, ekstazi vesaire uyuşturucular, uyuşturucu paketinden farklı olarak gözüküyor zaten slotta. Dolayısıyla, uyuşturucu paketlerinin herhangi bir engel/zorluk çıkarttığını düşünmüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 15.02.2021 16:49
Uyuşturucu paketi, içinde marijuana ve kokain vesaire uyuşturucular barındırmıyor. Onaylı hood bölgelerinde o paketi açıp bölgede rol yaptığınız esnada bir miktar para kazanmak için oluşturulan bir sistem.

Yani içinde sabit bir şey olmadığı için, içinde ne olduğunu sorunca net bir cevap vermeleri zor, özellikle sistem hakkında kapsamlı bilgileri yoksa.

Marijuana, kokain, ekstazi vesaire uyuşturucular, uyuşturucu paketinden farklı olarak gözüküyor zaten slotta. Dolayısıyla, uyuşturucu paketlerinin herhangi bir engel/zorluk çıkarttığını düşünmüyorum.

Rolsel olarak bölgeye devamlı uyuşturucu müşterisi geliyor gibi düşünmek daha sağlıklı aslında, sonuçta envanterdeki tüm eşyalar somut şeyler. O yüzden rolsel olarak herhangi bir tür söylenmesinde sakınca olmaz. Envanterindeki eşyadan para kazanıyorsan bu somut bir şeydir, yani polis yakaladığında da bir uyuşturucu olarak değerlendirmelidir.

Uyuşturucu paketinde miktarın görülmeme sebebi eşyaların yanında (x5) vb. formatta görünmesinden kaynaklanıyor. Tıpkı kendi envanterimizdeki gibi tıklayınca miktarın görünmesi daha iyi olabilir. Hatta ilk envantere miktar eklendiğinde o şekilde işliyordu, sonra neden değişti bilmiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 16.02.2021 10:19

Rolsel olarak bölgeye devamlı uyuşturucu müşterisi geliyor gibi düşünmek daha sağlıklı aslında, sonuçta envanterdeki tüm eşyalar somut şeyler. O yüzden rolsel olarak herhangi bir tür söylenmesinde sakınca olmaz. Envanterindeki eşyadan para kazanıyorsan bu somut bir şeydir, yani polis yakaladığında da bir uyuşturucu olarak değerlendirmelidir.

Uyuşturucu paketinde miktarın görülmeme sebebi eşyaların yanında (x5) vb. formatta görünmesinden kaynaklanıyor. Tıpkı kendi envanterimizdeki gibi tıklayınca miktarın görünmesi daha iyi olabilir. Hatta ilk envantere miktar eklendiğinde o şekilde işliyordu, sonra neden değişti bilmiyorum.
Evet, rolsel olarak, sokakta devamlı bir müşteri döngüsü varmış gibi düşünüyoruz, en mantıklısı o şekilde sanırım. Sadece "tür " belirtirken bundan pek de haberi olmayanların tür belirtemeyeceğinin doğal olduğunu belirtmiştim. Tabii ki eğer yakalanırsak uyuşturucu gibi işlem görmeli.

Miktar sorunu hakkında bilgim yoktu, üstümüzü aradığınızda nasıl bir panel geliyor bilmiyorum. Eğer miktarları yazmıyorsa sizin açınızdan sıkıntı olması muhtemel, çözülür umarım en kısa zamanda.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 09.07.2021 20:52
Uyuşturucu paketinin bir türü bulunmuyor. Onaylı hoodda otomatik satış için kullanılıyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok