Konu: Elwen Jonnes / DM - GBI - İl-legal kural ihlali.  (Okunma sayısı 193 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.02.2021 03:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Elwen_Jonnes @ElwenKleins

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.02.2021, 03.13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.
-----------------------------
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.

(07.01.2021 kural güncellemesi kapsamında): Aşağıda yer alan güvenli bölgelerde oyuncular birbirlerinden izin alarak, anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar. Böyle bir durum sadece bir yetkilinin izni dahilinde yaşanabilir, oyuncular birbirlerini bu bölgelerde misillememeli, kavga çıkarmaya yönelik davranışlar sergilememeliler. Bunun olması durumunda hem kavgayı başlatan taraf, misillemeyi yapan taraf, devamını getiren taraf yani her iki taraf da cezai işlem görebileceğini kabul etmiş olur.

Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Tüm Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11)Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13)Stadium
7.14)Verdant Bluffs Malikanesi

http://vice-rp.com/harita/

Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir. Aynı şekilde, illegal role maruz kalan bir kişinin saatlerce güvenli bölgeye saklanması/kamp kurması yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trucker yapıyordum, ateş ettiği arkadaşı Frank ters şeritten gelip bana çarptı, ardından küfür etti. Hiç bir emote vermeden beni araçtan attı ve gene emotesiz brawl rolü başlattı, onu yaralıya düşürmek zorunda kaldım, ardından Trucker'a devam ettim. Elwen ise aracımı bozmak ve arkadaşının intikamını almak için arabasıyla bana çarptı ve kendi aracı bozuldu. Ardından tüm bunları geride bırakarak Trucker yapmaya devam ettim, tam olarak meslek bölgesinde Frank'le beraber geldi ve bana Shotgun marka silahıyla ateş etti. Mensubu olduğum birliğin hala on gün kuralı bulunuyor ve arkadaşın GBI ve DM yaptığı apaçık ortada. Gerekli cezayı almasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sunucuya yeni başlamış, bu seviye rol bilgisine ve sunucu kurallarına hakimiyetsizliğine sahipken silah alıp kaza yaptığı arkadaşlarını vurması sunucuya DM için geldiğini doğruluyor zaten.

#1 - 13.02.2021 03:51
Yalan yanlış anlatma adama çarpıyorsun yumruğumu ananın amına sokarım yazıyorsun sonra sana saldırıyor seni arabadan atamaz o arabanın sürücüsüne hiç bir şey yapılmıyor bug yapıp adamı bayıltıyosun tam emote veriyorum en başa gidiyorsun sonra senin önüne kırmaya çalıştığım anda diğer büyük kamyoncu arkadaşınla eziyorsun sonra geçicem yanınızdan arkadaşın bena vuruyor aracımı sıkıştırıyor sen Orospu Çocuğu zenci yazıyorsun burada üstüne agresif rol yapıp 2 araç arasında sıkıştırıyorsunuz agresif rol yapmasaydınız bende yapmazdım bu kadar şey yasak değilde benim sıkmammı yasak?Admin bunları göze al

#2 - 13.02.2021 16:17
Merhaba, arkadaşınla atışmamızı ve brawl rolünü ben başlatmadım. Kanıtın varsa ekran görüntüsü paylaşabilirsin, kaza rolünden sonra silah çekmen hatta küfürleşmeden sonra da GBI'da ateş etmen savunma niteliğinde değil. Lütfen kanıtlarla dediklerini doğrulayacak şekilde savunma yap. Daha fazla yazmayacağım, her şey bariz ortada. Yetkili kararı.

#3 - 13.02.2021 21:32
Beni önce büyük tır ile sıkıştırıp eziyorsunuz truckerda sonra Orospu Çocuğu zenci Diye bağırıyorsun sonra sana sıkıyorum olay bu admin eğer Agresif Yapmasalsrdı yapmazdım ztn bilmiyordum oranın güvenli bölge olduğunu.

#4 - 16.02.2021 01:10
Cevap Yok çünkü hakssınız Anama sövün ezip canımı bitirin 2 kamyonla sıkıştırıp çıkışımı engelleyin arabamı patlatın sonra sıkınca dm ha bide üstüne birlikten adamımı dövdün arkadaşımın hatalarını bilmem ben gerekeni yaptım ona şikayet açarsın naptıysa admin sonuçları Bekliyorum!!!

#5 - 17.02.2021 13:58
Merhaba,

Yapılan savunma oldukça yetersiz. Yedi seviyeye ulaşmış bir oyuncu, önceden de iki kere ceza almış, meslek bölgesinin güvenli bölge olduğunu nasıl unutabiliyor? Ekran görüntülerinde rolün geçmişi bulunmadığı için, Deathmatching konusunda herhangi bir işlem uygulanmayacak.

Elwen Jonnes karakteri, İllegal Kural İhlali&Güvenli Bölge İhlali kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.