Konu: James Roll OOC Üslup  (Okunma sayısı 292 defa)

#0 - 10.02.2021 16:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: James Roll - @ErenBostanlik

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.02.2021-16.24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu arkadaşı daha önce yine ooc üsluptan şikayet etmiş ve karakterini yasaklatmıştım. İlgili konuyu inceleyen ve yanıtlayan admin Flexman'dı. Bu arkadaş yeni karakterle tekrardan gelip ss'lerde göreceğiniz cümleleri bana "pm" yoluyla sarfetti. Bu durum üstüne bu arkadaştan tekrarda şikayetçi oldum. Bana karşı kullandığı ithamları günlük hayatta bir insana karşı kullanamazsınız. Gerekli cezayı almasını istiyorum. İyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kanıt için kullandığım ss'ler sırasıyla dizilmiştir. Arada geçen konuşmalarda mevcut ancak ne onun ne de benim birbirimize karşı herhangi bir yanlış ithamı bulunmadığı için onları koymadım. İstersen loglardan pm kontrolü yapabilirsiniz. Kişinin ceza almasını istiyorum.

#1 - 10.02.2021 16:55
Kişi beni önceki reportunda oyundan kalıcı uzaklaştırdı ve beni kışkırtmasına rağmen ben oldukça kibardim en ufak birşeyi report olarak açıyor kene gibi yapıştı ben benim 100k mı çöp etmesine rağmen oldukça kibar bi şekilde sordum hiç bir nezaket kuralını çiğnemedim

#2 - 10.02.2021 16:58
Tam olarak kışkırttığım kısmı bana gösterir misin? SS'ini bekliyorum.

#3 - 10.02.2021 17:03
Ek olarak:

Eklemek istediğim bir şey var arkadaşın "Meta Gaming" kapsamında da ceza almasını istiyorum. Forumda şikayeti gördükten sonra hoodumda yanıma gelip bana karşı emotesiz noob dm sergiledi. Böyle bazı şeyleri yediremeyip, oyunun oyunda kaldığını anlayamayacak insanlarla aynı ortamda olmak pekte keyif verici değil. Eski şikayetimde de dediğim gibi bu gibi insanları aramızdan çıkarırsak daha keyifli ve nezih bir ortam oluşturmuş oluruz.

Bana karşı sergilemiş olduğu kavga rolünde oyunumu alt tab'a attığım için herhangi bir ss alamadım. Ancak olay esnasında Brayton_Lerrence ve Arthuro_Breandon karakterinin verdiği tepkilerden bu olayı anlayabilirsiniz. Onları da bu olaya şahit olarak gösteriyorum. Şahitler: Brayton_Lerrence Arthuro_Breandon.

#4 - 10.02.2021 17:07
Olay esnasında Brayton ve Arthuro karakterinin verdiği tepki:

#5 - 10.02.2021 17:12
Şahitliğimi onaylıyorum, Sokakta koşturuyor, Zashawn karakterine saldırıyor.

Not: Arkadaş paramı diğer kişiye vericektim demiş, yani bu demek oluyor ki Hesabım banlanacak diğer hesabımı açınca parayı bana ver. Bu yasak diye biliyorum.

#6 - 10.02.2021 17:15
Orada emote'u bende veriyorum, bende onaylıyorum şahitliğimi.

#7 - 10.02.2021 18:27
Bozacının şahidi şıracı  :D Vurduğum yeri göstersene ?

#8 - 17.02.2021 12:19
@Thorin the dealer etiket için özür dilerim ancak bu şahıs, birliğimizi ıc ve ooc yollar ile provoke etmeye devam ediyor. Refuse RP uyguluyor her esnasında bu yüzden artık role de girmek istemiyoruz. Lütfen ilgilenir misiniz?

#9 - 17.02.2021 13:02
Merhaba,

James Roll karakteri, PM kanalı üzerindeki üslubu nedeniyle ufak bir ceza alacak. Aynı durumun tekrarı halinde daha ağır yaptırımlar uygulanabilir.

Şikayet kapatıldı.