Konu: Tarla Başvurusu  (Okunma sayısı 397 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 11.12.2020 19:32
DESTEK!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 11.12.2020 19:47
Tarlalar çok iyi bir para kazanma yöntemi. Fazla kolay bir şekilde elde edilmemeli. İşi kovalayan, tarlaları almaya uğraşan kişiler hakederek alıyor zaten. O yüzden bu AR-GE'yi ''desteklemiyorum.''
Ayriyetten,zamanında 200k sistem değeri olan tarlayı 1m-2m'e alan oyuncular da var(bkz:ben) bunun karşılığı nasıl ödenicek? Arada ki açık nasıl kapatılıcak?
Aylardır ekip biçmeme rağmen tarlanın parasını çıkartmış değiliz. Çok büyük bir sorun olucaktır.Bunlardan ziyade yaklaşık 4 ay önce "Sunucuda tarla sayısı fazla" denerek mevcut olan tarlalarımız silindi. Şimdi böyle bir sistemin gelmesi,bir çok oyuncuya hakaret olucaktır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 11.12.2020 21:26
Tarlalar çok iyi bir para kazanma yöntemi. Fazla kolay bir şekilde elde edilmemeli. İşi kovalayan, tarlaları almaya uğraşan kişiler hakederek alıyor zaten. O yüzden bu AR-GE'yi ''desteklemiyorum.''
Ayriyetten,zamanında 200k sistem değeri olan tarlayı 1m-2m'e alan oyuncular da var(bkz:ben) bunun karşılığı nasıl ödenicek? Arada ki açık nasıl kapatılıcak?
Aylardır ekip biçmeme rağmen tarlanın parasını çıkartmış değiliz. Çok büyük bir sorun olucaktır.Bunlardan ziyade yaklaşık 4 ay önce "Sunucuda tarla sayısı fazla" denerek mevcut olan tarlalarımız silindi. Şimdi böyle bir sistemin gelmesi,bir çok oyuncuya hakaret olucaktır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 12.12.2020 11:37
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 13.02.2021 04:02
Tarla sisteminde düzenlemeler yapana kadar başvurularını açmayı planlamıyoruz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok