Konu: Maggie_Delgado GBI  (Okunma sayısı 106 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.02.2021 16:08
Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maggie_Delgado

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.02.2021- 16:01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. (GBI)

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motor ile drif atıyordu, daha sonrasında rahatsız olduğumu belirttim ve inip bana saldırmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/QDPeAF

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 28.02.2021 23:37
Motorumu gereksiz yere suya attın, ben sana bile vurmadım. SS de hiç bir şey belli değil. Ayrıca şikayet açmayı tam kavrayamamışsın sanırım, bir dahakine düzgünce açarsın.

#2 - 02.03.2021 21:27
Merhabalar şikayet incelendi, @Smfdb.nika şikayet doğrultusunda ceza alacak.

İyi forumlar, şikayet kapatıldı.